Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε ότι έκανε ψυχοθεραπεία στην πεθερά του Κυριάκου Μητσοτάκη

Από την ορκωμοσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Προεδρικό Μέγαρο σχολίασαν το πρωί της Τρίτης 27/6, στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Στο πλευρό του Έλληνα πρωθυπουργού φυσικά δεν έλειπαν η σύζυγός του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι και τα τρία παιδιά του Σοφία, Κωνσταντίνος και Δάφνη.

Η Κατερίνα Καινούργιου αναρωτήθηκε αν η πεθερά του Κυριάκου Μητσοτάκη, η κα Ήβη Γόντικα έδωσε το παρών στην ορκωμοσία, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά ότι έκανε ψυχοθεραπεία σε εκείνη.

«Η κυρία Ήβη είναι εξαιρετική ψυχολόγος, έκανα κάποιες συνεδρίες παλιά μαζί της και με βοήθησε πάρα πολύ. Είναι εξαιρετική πραγματικά» αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Η Μαρέβα Μητσοτάκη έχει ανεβάσει αρκετές φορές στα social media φωτογραφίες με τη μητέρα της, κυρίως από τα παιδικά της χρόνια. Η Ήβη Γόντικα με τον πατέρα της Μαρέβας γνωρίστηκαν κι ερωτεύτηκαν στην Ελβετία όπου σπούδαζαν και οι δυο ιατρική.

Μια ενδιαφέρουσα μείξη γονιδίων και καταγωγών διαμόρφωσε αναλόγως και την προσωπικότητα της Μαρέβα, που μεγάλωσε ουσιαστικά με τη γιαγιά της μετά το διαζύγιο των γονιών της, αφού ο πατέρας της συνέχισε να ζει και να δουλεύει στο Λονδίνο και η μητέρα της προχώρησε σε τρεις ακόμα γάμους. Από την πλευρά της μητέρας της, απέκτησε και τον ετεροθαλή αδελφό της, ο οποίος ασχολείται με τα χρηματιστηριακά.

Η Ήβη Γόντικα θεωρείται ότι λειτούργησε ως φάρος για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Είναι εκείνη που επέμεινε η κόρη της να κάνει γερές σπουδές, να στέκεται στα πόδια της, να πετυχαίνει τους στόχους της.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ