Θεσσαλονίκη: O «Vector» ξετρύπωσε ναρκωτικά κρυμμένα σε ντουλάπα – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Συνελήφθη την Τρίτη το μεσημέρι (20/6) στη Θεσσαλονίκη ένας άνδρας για διακίνηση ναρκωτικών και καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το thestival.gr, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, εντοπίστηκε ένας ημεδαπός  και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, με τη συνδρομή και του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών «Vector», βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 71 γραμμαρίων,
  • 2 συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 213 γραμμαρίων,
  • 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και
  • το χρηματικό ποσό των 3.850 ευρώ.
  • Παράλληλα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του σπιτιού διαπιστώθηκε να καλλιεργεί συνολικά 8 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1 έως 1,2 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, όπως και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούσε για την καλλιέργειά τους (ανεμιστήρες, αφυγραντήρες, λαμπτήρες κ.α.).

Παράλληλα, στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης συνελήφθη ακόμη ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 21 γραμμαρίων, που όπως προέκυψε είχε προμηθευτεί νωρίτερα από τον έτερο ημεδαπό έναντι χρηματικού ποσού.

Για την υπόθεση έχει αναρτηθεί βιντεοληπτικό υλικό στην επίσημη σελίδα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στο Facebook.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την αστυνομική επιχείρηση

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ