Θανάσης Λάλας: Τα 90 κιλά που έχασε και οι δηλώσεις για τον γιο του, Κωνσταντίνο – «Προχωράει στο δρόμο της τέχνης»

Καλεσμένος στο «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα βρέθηκε ο Θανάσης Λάλας. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για την πορεία του, την απώλεια βάρους, αλλά και τον γιο του, Κωνσταντίνο.

«Έχω χάσει 90 κιλά από το 2010. Είχα φτάσει να ζυγίζω 184 και τώρα είμαι 97-98 κιλά! Τρέχω και απ’ όταν πήρα αυτή την απόφαση, άρχισα να τρέχω σιγά – σιγά.  Μετά αυτό έγινε καθημερινότητά μου και τρέχω κάθε μέρα 10 χιλιόμετρα», ανέφερε αρχικά ο Θανάσης Λάλας για τα κιλά που έχασε.

Και πρόσθεσε: «Γενικά δεν τρώω πολύ αλλά έχει αλλάξει η ζωή μου. Με το τρέξιμο ηρέμισα πάρα πολύ ως άνθρωπος, ήμουν πολύ οξύς. Όταν νιώθω μια ένταση μέσα στην ημέρα, τρέχω και προσπαθώ να την καλύψω έτσι», είπε ο Θανάσης Λάλας.

Τέλος, ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στον γιο που απέκτησαν με τη Χρύσα Ρώπα: «Ο Κωνσταντίνος έχει βγάλει την Bozar και μία ακόμη μεγάλη σχολή στο Παρίσι. Ταυτόχρονα κάνει και Γλυπτική. Προχωράει πάντως στο δρόμο της τέχνης. Ασχολείται και με τη φωτογραφία. Είναι σπουδαία περίπτωση», ανέφερε στον ANT1 ο Θανάσης Λάλας. 

Δες το παρακάτω βίντεο:

Φωτογραφίες: NDP

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ