Η «Κερkidα ΟΠΑΠ» στηρίζει την Εθνική Ομάδα στα προκριματικά του Euro 2024 – Πώς θα διεκδικήσετε δωρεάν διπλά εισιτήρια για τον αγώνα Ελλάδα-Ιρλανδία στην OPAP Arena

Τη δική τους εξέδρα στην OPAP Arena αποκτούν οι μικροί φίλαθλοι, μέσω του προγράμματος «Κερkidα ΟΠΑΠ», το οποίο τους δίνει τη δυνατότητα να στηρίξουν από κοντά την Εθνική μας Ομάδα στους εντός έδρας αγώνες για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024.

Η αρχή θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή 16 Ιουνίου στον αγώνα Ελλάδα- Ιρλανδία, με την «Κερkidα ΟΠΑΠ» να υποδέχεται 100 παιδιά μαζί με τους γονείς/συνόδους τους.

Όσοι θέλετε να διεκδικήσετε ένα από τα δωρεάν εισιτήρια για τον αγώνα της Εθνικής μας Ομάδας, αυτήν την Παρασκευή στην OPAP Arena, αρκεί να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.kerkidaopap.gr, να κάνετε εγγραφή και να δηλώσετε συμμετοχή.

Τα παιδιά που θα κερδίσουν τα δωρεάν εισιτήρια, θα παρακολουθήσουν τον αγώνα Ελλάδα-Ιρλανδία από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της «Κερkidα ΟΠΑΠ», θα δουν τους αγαπημένους τους αθλητές εν δράσει, θα συμμετάσχουν σε δραστηριότητες αποκλειστικά σχεδιασμένες για εκείνα και θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία.

Πλούσια ποδοσφαιρική και μπασκετική δράση από την «Κερkidα ΟΠΑΠ»

Στόχος του προγράμματος «Κερkidα ΟΠΑΠ» είναι να προσελκύσει περισσότερα παιδιά στις κερκίδες των γηπέδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ και να αναδείξει τον αθλητισμό ως μια βασική επιλογή ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια.

Εκτός από τον αγώνα κόντρα στην Ιρλανδία, το πρόγραμμα θα προσφέρει δωρεάν διπλά εισιτήρια και για τα υπόλοιπα εντός έδρας παιχνίδια της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου στην OPAP Arena, με αντιπάλους τη Γαλλία, την Ολλανδία και το Γιβραλτάρ.

Επιπλέον, η  «Κερkidα ΟΠΑΠ» θα βρίσκεται και στα φιλικά παιχνίδια της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ κόντρα στη Σλοβενία, την Ιταλία και τη Σερβία, που θα φιλοξενηθούν στο κλειστό του ΟΑΚΑ στη διάρκεια του καλοκαιριού.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και για τους διαθέσιμους αγώνες επισκεφθείτε το www.kerkidaopap.gr.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ