Η Ελεονώρα Μελέτη για την βάπτιση της κόρης της: «Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να δικαιολογούμαι»

Για τον λόγο που δεν κάλεσε τους συνεργάτες της από την εκπομπή στη βάπτιση της κόρης της, μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη στην σημερινή (21/6) εκπομπή της.

«Εδώ κυρίες και κύριοι θα κάνω μία καταγγελία με κατηγορούν που δεν έχω καλέσει τους συνεργάτες μου στη βάπτιση της κόρης μου. Αυτός εδώ ο κύριος (Κώστας Τσουρός) και ο αρχισυντάκτης» είπε αστειευόμενη η Ελεονώρα Μελέτη. Με τον Κώστα Τσουρό να της απαντά πως: «Εγώ είπα ότι θα γίνει θέμα, θα λένε ότι είσαι τσιγκούνα και τέτοια». 

Με αφορμή την πλάκα που έκαναν, η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε: «Πραγματικά δεν ήξερα ότι όταν θα γίνεται ένα τέτοιο θρησκευτικό event, θα πρέπει να καλώ όλο τον χώρο για να μη με πει κάποιος τσιγκούνα. Αν καλέσω τους συνεργάτες που βλέπετε, γιατί να μην καλέσω και όλα μου τα αγόρια (τεχνικούς) και αυτοί συνεργάτες μου είναι. Εδώ στην εκπομπή είναι 75 άτομα. Αν καλέσω τα 75 άτομα της εκπομπής, δεν θα πρέπει να καλέσω και κάποιους άλλους συναδέλφους που εκτιμώ και από άλλα κανάλια; Κάποιους πρώην τεχνικούς που έχω; Άλλα 75 άτομα! Άμα είναι να βαπτίσω την κόρη μου και να έχω 1000 καλεσμένους, ε δεν γίνεται ρε παιδιά!».

Προσθέτοντας ότι: «Και δεν γίνεται όχι για οικονομικούς λόγους, θα μπορούσα να σας έχω με ένα happy meal. Εγώ πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να δικαιολογούμαι, όταν η πρόσκληση λέει “σε αυστηρά οικογενειακό και στενό κύκλο”. Ούτε όλους τους συγγενείς δεν έχω καλέσει!».

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ