ΗΠΑ: Εκτελέστηκε 22χρονο μοντέλο – Πρόλαβε να γεννήσει ένα κοριτσάκι πριν πεθάνει

Τραγικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την δολοφονία του 22χρονου μοντέλου στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ.

Η 22χρονη ήταν 8 μηνών έγκυος όταν δέχθηκε επίθεση από ενόπλους. Οι δράστες άνοιξαν πυρ εναντίον της ίδιας και του συντρόφου της την ώρα που βρίσκονταν σε σταθμευμένο αυτοκίνητο. Ο σύντροφος της τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Η 22χρονη οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα από σφαίρες. Οι γιατροί πήραν με καισαρική το νεογέννητο κοριτσάκι και λίγο αργότερα η 22χρονη υπέκυψε στα τραύματα της.

Η αστυνομία θεωρεί ότι η επίθεση δεν ήταν τυχαία και αναζητά το κίνητρο πίσω από την δολοφονία. Ταυτόχρονα οι αστυνομικοί έδωσαν στην δημοσιότητα φωτογραφίες των δραστών από κάμερες ασφαλείας και προσφέρεται αμοιβή ύψους 25.000 δολαρίων για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό τους.

Η μητέρα της 22χρονης είπε ότι η κόρη της ήταν μοντέλο και είχε φτιάξει την δική της μάρκα ρούχων η οποία πωλείται διαδικτυακά. Το νεογέννητο κοριτσάκι δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή. «Είναι όμορφη. Πήγα και την είδα χθες το βράδυ είναι πανέμορφη. Απλά εύχομαι να πιάσουν όποιον το έκανε αυτό στην κόρη μου», είπε η μητέρα της 22χρονης, η οποία ανέφερε ότι θα μεγαλώσει εκείνη το εγγόνι της.

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ