Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 17 Ιουνίου 2023

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Είσαι ιδιαίτερα αφοσιωμένη σε ένα προσωπικό έργο σήμερα. Βάζεις περισσότερη φαντασία στη δουλειά σου. Η επίλυση προβλημάτων και η δημιουργική εργασία ευημερούν. Παρόλα αυτά ο Κρόνος σταθμεύει και γυρίζει ανάδρομος σήμερα και είναι καλύτερο να αναλογιστείς τις ευθύνες σου και να εργαστείς βήμα βήμα προς τους στόχους σου. Ο Κρόνος θα συνεχίσει την ανάδρομη πορεία του μέχρι τις 4/11 και είναι μια στιγμή για να αναθεωρήσεις τις υποχρεώσεις και τα προσωπικά σχέδια σου. Δεν είναι ιδανική περίοδος για την έναρξη μακροπρόθεσμων έργων.

Ταύρος
Με τον Κρόνο να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του θα νιώσεις την ανάγκη να αναθεωρήσεις, να προβληματιστείς και να αναδιοργανώσεις τη δουλειά σου, τα μακροπρόθεσμα σχέδια ή τους στόχους της κοινωνικής σου ζωής. Εμφανίζεται μια αλλαγή προοπτικής και είναι σοφό να λάβεις υπόψη ότι οι επεκτάσεις μπορεί να οδηγήσουν σε άγχος και όχι σε χαρά προς το παρόν. Το να εστιάσεις σε αυτό που έχεις ήδη κάνει μπορεί να είναι πιο ικανοποιητικό. Αυτός ο ανάδρομος κύκλος θα διαρκέσει μέχρι τις 4/11 και είναι καλύτερο να υπενθυμίσεις στον εαυτό σου ότι οι προσπάθειες αναδιάρθρωσης θα σε ωφελήσουν μακροπρόθεσμα.

Δίδυμοι
Αναζητάς περισσότερο νόημα σε αυτό που κάνες σήμερα. Μπορεί να κάνεις πολλά στο παρασκήνιο ή να κρατάς κάποια πράγματα κρυφά, κάτι που φαίνεται η πιο σοφή στρατηγική προς το παρόν. Μια ιδιωτική αποστολή ή ένα σχέδιο μπορεί να είναι ενθαρρυντική και διασκεδαστική. Ο Κρόνος γυρίζει ανάδρομος σήμερα και θα συνεχίσει αυτή τη φαινομενική προς τα πίσω κίνηση μέχρι τις 4/11. Μπορεί να αισθάνεσαι κοντά σε ένα έργο ή μια απόφαση, θα προκύψει όμως ένα εμπόδιο, μια καθυστέρηση ή απλώς η αίσθηση ότι δεν είσαι έτοιμη να τα αντιμετωπίσεις όλα ακόμα. Ωστόσο είναι μια εξαιρετική στιγμή για να βασιστείς σε τρέχοντα έργα ή να επιστρέψεις σε ημιτελείς προσπάθειες.

Καρκίνος
Θα είσαι αφοσιωμένη σε ένα φίλο ή ένα σκοπό σήμερα. Οι ζεστές και θετικές επικοινωνίες είναι ευχάριστες, αλλά και χρήσιμες. Θα υπάρξουν ευκαιρίες που σε ωφελούν. Ωστόσο ο Κρόνος γυρίζει ανάδρομος σήμερα και τους επόμενους μήνες θα μπορούσαν να υπάρξουν κάποιες επιβραδύνσεις, καθυστερήσεις ή οπισθοδρόμηση σε θέματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση, τα ταξίδια ή τις εκδόσεις. Δεν είναι ώρα για βιαστικές αποφάσεις. Οι προσπάθειες απλοποίησης, οικοδόμησης, δόμησης και σταθεροποίησης παράγουν τα καλύτερα αποτελέσματα μέχρι τις 4/11.

Λέων
Θα μπορούσες να καθοδηγήσεις κάποιον, καθώς οι άνθρωποι τείνουν να απευθύνονται σε σένα για υποστήριξη ή συμβουλές. Είναι μια μέρα για να επωφεληθείς από την παρατηρητικότητά σου. Μπορεί να δημιουργήσεις μια ικανοποιητική σύνδεση ή να δεθείς με κάποιον. Ορισμένες συνομιλίες και συνδέσεις αξίζουν πραγματικά την προσοχή σου. Επίσης σήμερα ο Κρόνος γυρίζει ανάδρομος μέχρι τις 4/11 και μπορείς να επωφεληθείς από μια ανασκόπηση των οικονομικών και των στενών σχέσεων σου. Ο σταθμός του Κρόνου πιο συγκεκριμένα σήμερα σε ενθαρρύνει να επιβραδύνεις και να σκεφτείς τις προτεραιότητες σου.

Παρθένος
Ένα ιδιαίτερο άτομο μπορεί να σε εμπνεύσει να βρεις περισσότερο νόημα στις αναζητήσεις σου. Μπορεί επίσης να υπάρχει περισσότερη σαφήνεια στη ζωή σου μέσω φίλων ή δικτύων. Ειδήσεις ή πληροφορίες που έρχονται σε σένα θα σε βοηθήσουν να αναπτύξεις μια φιλία ή ένα συναίσθημα. Το να είσαι κοντά σε άλλους οδηγεί σε μια νέα κατανόηση ενός θέματος. Ωστόσο ο Κρόνος ξεκινά την ανάδρομη πορεία του υπενθυμίζοντας σου τη δουλειά που πρέπει να κάνεις για να σταθεροποιήσεις κρίσιμους τομείς της ζωής σου, ειδικά στις σχέσεις σου, στον δημιουργικό κόσμο και τον ελεύθερο χρόνο σου.

Ζυγός
Ίσως σου αρέσει να εξερευνάς τα θέματα πιο βαθιά και να κάνεις κάποια μοναχική δουλειά και ανάλυση. Επίσης σήμερα ο Κρόνος γυρνά ανάδρομος και μπορεί να υπάρξουν επιβραδύνσεις, καθυστερήσεις σε υποθέσεις εργασίας, ή ρουτίνας τους επόμενους μήνες. Μέχρι τις 4/11 είναι μια καλύτερη στιγμή για αναθεώρηση και προβληματισμό παρά για καινοτομία σε αυτά τα τμήματα ζωής. Ενώ μπορεί να αντιμετωπίζεις καθυστερήσεις, είσαι σε ευνοϊκή θέση για να απλοποιήσεις και να επεξεργαστείς αυτά που ήδη έχεις. Μπορεί να επαναξιολογήσεις τις δεσμεύσεις για συγκεκριμένα προγράμματα, έργα ή θέσεις εργασίας τους επόμενους μήνες.

Σκορπιός
Ο Κρόνος γίνεται ανάδρομος σήμερα και η προοπτική σου για τον ρομαντισμό και τη δημιουργικότητα μπορεί να αλλάξει. Οι επόμενοι μήνες είναι κατάλληλοι για επανεκτίμηση, εδραίωση και ίσως ανοικοδόμηση προσπαθειών που σχετίζονται με την επιδίωξη της ευχαρίστησης, του ρομαντισμού, των προσωπικών ενδιαφερόντων και της δημιουργικής έκφρασης. Τα ολοκαίνουρια μεγάλα έργα μπορεί να μην απογειωθούν γρήγορα. Στην πραγματικότητα μπορούν να μεγεθύνουν το άγχος σου. Θυμήσου πως αυτή είναι μια στιγμή για εξοικονόμηση ενέργειας και απλοποίησης της ζωής σου.

Τοξότης
Με τον Κρόνο ανάδρομο από σήμερα έως τις 4/11 τα οικονομικά μπορεί να είναι τομείς επιβράδυνσης, αναθεώρησης, καθυστερήσεων ή οπισθοδρόμησης. Η μακροπρόθεσμη εξέταση θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις τη σημασία αυτής της περιόδου. Επιδίωξε να απλοποιήσεις και να εργαστείς σε έργα που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη, ώστε να μπορείς να πάρεις τις ανάσες σου. Στην πραγματικότητα μπορεί να υπάρχουν ευκαιρίες για επανεκτίμηση, επεξεργασία και βελτίωση των δεσμεύσεων σου. Σήμερα η διαίσθηση σου ή μια αποκάλυψη μπορεί να σε παρακινήσει να φροντίσεις ένα θέμα εργασίας.

Αιγόκερος
Ο Κρόνος, ο κυβερνήτης σου γίνεται σήμερα ανάδρομος. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου που θα διαρκέσει έως τις 4/11, μπορείς να εξετάσεις το ενδεχόμενο να αναθεωρήσεις ή να επεξεργαστείς ορισμένα έργα και δεσμεύσεις. Μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις που σχετίζονται με εκκρεμείς αποφάσεις και να σε τραβήξουν προς τα κάτω προσωρινά. Η επιστροφή σε ένα ημιτελές έργο αντί να αναλάβεις ένα νέο είναι πιθανότητα η πιο επιτυχημένη στρατηγική για τους επόμενους μήνες.

Υδροχόος
Είσαι σε πολύ καλή κατάσταση για να εστιάσεις στους πόρους και τα οικογενειακά ζητήματα σήμερα. Μπορεί να νιώσεις αρκετά ευλογημένη, κάτι που σε παρακινεί να κάνεις περαιτέρω βελτιώσεις. Ωστόσο ο Κρόνος γίνεται ανάδρομος σήμερα και η μετατόπιση του τείνει να σε βαραίνει λίγο. Τους επόμενους μήνες είσαι σε καλή κατάσταση για να αναθεωρήσεις ορισμένες από τις δεσμεύσεις και τις ευθύνες σου, που σχετίζονται κυρίως με τα οικονομικά, την αυτοεκτίμηση, τα ταλέντα, τους πόρους και τα επίπεδα άνεσης.

Ιχθείς
Είναι πιο εύκολο από το συνηθισμένο να υποχωρήσεις στα προσωπικά σου ενδιαφέροντα σήμερα. Είσαι επίσης σε καλή κατάσταση για να ξεκαθαρίσεις μια σχέση ή ένα δημιουργικό θέμα. Ωστόσο ο Κρόνος σήμερα ξεκινά την ανάδρομη πορεία του που θα διαρκέσει έως τις 4/11. Εάν αισθάνεσαι αποκομμένη από τον σκοπό των ευθυνών που επιφέρει αυτή η διέλευση του Κρόνου στο ζώδιο σου, τότε αυτός ο κύκλος θα μπορούσε να μεγεθύνει το βάρος ακόμα και αν δεν έχουν αλλάξει ή αυξηθεί. Με άλλα λόγια η αντίληψη σου για τις ευθύνες σου μπορεί να αλλάξει.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ