Ζάκυνθος: Μυστήριο με τον θάνατο του 20χρονου Βρετανού τουρίστα – Η πισίνα είχε βάθος μόλις 80 εκατοστά

Μυστήριο επικρατεί με τον θάνατο του 20χρονου Βρετανού τουρίστα στη Ζάκυνθο, σε γνωστό κλαμπ του Λαγανά, το βράδυ της Κυριακής (25/6). Ο 20χρονος και η παρέα του βρίσκονταν στον Λαγανά για καλοκαιρινές διακοπές και χθες το βράδυ επέλεξαν ένα από τα πιο διάσημα πάρτι του νησιού, προκειμένου να διασκεδάσουν.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η παρέα βρισκόταν στο μαγαζί από νωρίς το απόγευμα, ενώ ο νεαρός έχασε τις αισθήσεις όταν έπεσε στην πισίνα περίπου στις 23:30 το βράδυ. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το σημείο όπου εντοπίστηκε ο 23χρονος η πισίνα είχε βάθος μόλις 80 εκατοστά.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ Ζακύνθου, μόλις ο ναυαγοσώστης αντιλήφθηκε το περιστατικό επενέβη, τον έβγαλε από την πισίνα και του έκανε ΚΑΡΠΑ. Λίγη ώρα αργότερα έφτασε στο σημείο και ιδιωτικό ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον νεαρό Βρετανό στο νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

«Ήταν πολύ ωχρός» – Η μαρτυρία εργαζόμενης

Σύμφωνα με μαρτυρία μίας εργαζομένης στο κλαμπ, που είχε δει νωρίτερα τον 20χρονο, ήταν πολύ ωχρός και η ίδια κατάλαβε πως «κάτι δεν πάει καλά». Λίγο αργότερα τον είδε στην πισίνα.

Η σορός του 20χρονου έχει μεταφερθεί στην στην Πάτρα για νεκροψία – νεκροτομή, προκειμένου να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου του. Παράλληλα, η Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου πραγματοποιεί έρευνες για να εξακριβώσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο νεαρός Βρετανός έχασε την ζωή του.

Ο υπεύθυνος και εργαζόμενοι του μαγαζιού έδωσαν καταθέσεις. Σύμφωνα με την αυτοψία της Αστυνομίας, το κατάστημα πληροί τις προϋποθέσεις ασφαλείας, ενώ εξετάζεται υλικό από τις κάμερες ασφαλείας. Επισημαίνεται ότι στο συγκεκριμένο κλαμπ γίνονται συχνά πάρτι, που ξεκινούν από τις 18:00 και διαρκούν ως τις 23:00.

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ