Εύα Καϊλή – Φραντζέσκο Τζιόρτζι: «Η απόφαση για την λύση του συμφώνου συμβίωσης είναι ειλημμένη»

Για τις εξελίξεις στην υπόθεση του QatarGate, μετά την παραίτηση του ανακριτή Μισέλ Κλεζ μίλησε ο συνήγορος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος στο Mega Καλημέρα. Μεταξύ άλλων, απάντησε για τις σχέσεις της Ευρωβουλευτού με τον Φραντζέσκο Τζιόρτζι.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος σημείωσε: «Η αλήθεια είναι ότι οι σχέσεις τους δεν θα έλεγα ότι αυτή τη στιγμή είναι οι καλύτερες, με την έννοια ότι ο σύντροφός της (δεν υπάρχει γάμος αλλά σύμφωνο συμβίωσης) επέδειξε τρομερή επιπολαιότητα και δεν είχε ενημερώσει καθόλου τη γυναίκα του, τη σύντροφό του για την ύπαρξη αυτών των χρημάτων που ήταν η αφορμή για να χάσει την ελευθερία της για τέσσερις μήνες».

«Η απόφαση είναι ειλημμένη, υπάρχει συνοίκηση, υπάρχει ουσιαστική διάσταση ψυχική και σωματική. Να ξέρετε λοιπόν ότι το παιδί τους μόνο τους ενώνει και από εκεί και πέρα η Εύα Καϊλή θα δώσει τη μάχη της για να αποτινάξει από πάνω της αυτή την κατηγορία και να επανέλθει -όπως η ίδια λέει- με ψηλά το κεφάλι στην πολιτική της χώρας μας» πρόσθεσε, επίσης, ο κ. Δημητρακόπουλος.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ