Ελεονώρα Μελέτη: Ξεκαθαρίζει για την βάφτιση της κόρης της – «Με κατηγορούν ότι δεν κάλεσα τους συνεργάτες μου»

Η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε στα παράπονα που δέχεται από τους συνεργάτες της, καθώς δεν έλαβαν πρόσκληση για την βάφτιση της κόρης της, η οποία θα γίνει στη θάλασσα και θα ακολουθήσει δεξίωση στο πατρικό της.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από την εκπομπή της Mega Καλημέρα, με τους συνεργάτες της να αντιδρούν με επικά σχόλια και με διάθεση για χιούμορ.

«Με κατηγορούν, εκτός από δύο, ότι δεν έχω καλέσει τους συνεργάτες μου στη βάφτιση της κόρης μου», ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη.

Τότε, ο Κώστας Τσουρός απάντησε: «Εγώ είπα ότι θα γίνει θέμα άμα δεν μας δουν στη βάφτιση και θα λένε ότι είσαι τσιγκούνα και τέτοια».

Η Ελεονώρα Μελέτη εξήγησε: «Πραγματικά δεν ήξερα ότι σε ένα τέτοιο θρησκευτικό event θα πρέπει να καλώ όλο το χώρο για να μη με πει κάποιος τσιγκούνα. Εδώ στην εκπομπή είμαστε 75 άτομα. Αν καλέσω τα 75 άτομα της εκπομπής, δεν θα πρέπει να καλέσω και κάποιους άλλους συναδέλφους από άλλα κανάλια; Άλλα 75 άτομα! Άμα είναι να βαφτίσω την κόρη μου και να έχω 1000 καλεσμένους, δεν γίνεται ρε παιδιά».

Δες το παρακάτω βίντεο από την εκπομπή, «Mega Καλημέρα»:

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ