Ελίνα Παπίλα: Φινάλε για την εκπομπή της – «Δεν μας βγήκε ακριβώς όπως θέλαμε»

Αυλαία έριξε σήμερα (18/6) η εκπομπή της Ελίνας Παπίλα, “Είμαστε μαζί” και η παρουσιάστρια έκανε τον δικό της απολογισμό.

Η Ελίνα Παπίλα κλείνοντας την εκπομπή είπε: «Λοιπόν, εγώ αυτό που έχω να σας πω… Έχετε ακούσει πάρα πολλά γι’ αυτή την εκπομπή από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε, μάλλον πριν ακόμα ξεκινήσει. Τώρα θα μου πείτε γιατί; Δεν ξέρω να σας πω. Υπάρχουν κάποιες στιγμές, που μπόρεσα να τις εξηγήσω, υπήρχαν πάρα πολλές που δεν κατάφερα να το εξηγήσω. Αυτό που θέλω να σας πω, είναι ότι στην ζωή πρέπει να παίρνεις ρίσκα, γιατί διαφορετικά η ζωή είναι πάρα πολύ μονότονη και δεν έχει κανένα νόημα».

Ενώ ανέφερε πως: «Πήραμε το ρίσκο, το χαρήκαμε, το απολαύσαμε, μπορεί να μην μας βγήκε ακριβώς όπως θα θέλαμε, δεν μας βγήκε ακριβώς όπως θέλαμε, αλλά είμαστε χαρούμενοι που το ζήσαμε. Και είναι ωραίο να ζεις πράγματα και ας μην βγουν πάντα. Θα βγούνε τα επόμενα, τα παρεπόμενα, κάποια στιγμή κάτι θα βγει. Το θέμα είναι να είσαι χαρούμενος, να είσαι καλά, να είσαι ήρεμος. Εγώ θέλω να ευχαριστήσω εσάς, που ήσασταν εδώ, όσοι ήσασταν. Ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ που ήσασταν κάθε σαββατοκύριακο στην παρέα μας και μας επιλέξατε ή μας επιλέγατε κάποιες φορές. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που είναι πίσω από τις κάμερες, είναι πάρα πολύς ο κόσμος πραγματικά. Θέλω να ευχαριστήσω ανθρώπους που γνώρισα και τους έχω βάλει πολύ μέσα στην καρδιά μου, είναι συγκεκριμένοι άνθρωποι με μακρά πορεία στην τηλεόραση».

«Να έχετε ένα ωραίο καλοκαίρι, να περάσετε ωραία, να έχετε υγεία, να χαμογελάτε πάρα πάρα πολύ και προχωράμε, να είστε καλά, πολλά φιλιά σ’ όλους» είπε καταλήγοντας.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ