Ελένη Καρακάση: «Η μαμά μου έμαθε από την τηλεόραση για την επέμβασή μου»

Συνέντευξη στην εκπομπή Breakfast@Star και στην δημοσιογράφο, Ξανθίππη Βουτσαλά παραχώρησε η Ελένη Καρακάση.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για το θέμα υγείας που αντιμετώπισε και την οδήγησε στο χειρουργείο.

«Σήμερα που γράφουμε την συνέντευξη, κλείνω ένα χρόνο από την ημέρα που έκανα την επέμβαση. Ο λόγος που το μοιράστηκα ήταν για να παροτρύνουμε τον κόσμο να κάνει πρόληψη. Στο διάστημα μιας εβδομάδας έκανα μια μαγνητική, όταν βγήκαν τα αποτελέσματα ο γιατρός με κάλεσε στο νοσοκομείο. Δύο μέρες μετά μου λέει ξεκινάς αγωγή και αμέσως χειρουργείο. Λόγω της επέμβασης δεν κατάφερα να είμαι στα τελευταία επεισόδια των Μελισσών, ήταν κάτι που με πόνεσε αλλά προέχει η υγεία», είπε αρχικά η Ελένη Καρακάση.  

«Ήμουν πολύ τυπική στις εξετάσεις μου και ίσως αυτό με έσωσε κιόλας. Στην μητέρα μου για να το πούμε στήσαμε μια μικρή πλεκτάνη που το έμαθα και από την τηλεόραση, δεν της το είχαμε πει. Την είχα πάει στην Αίγινα, είχα στείλει και τον αδελφό μου με την ανιψιά  μου για να έχει κάποιον δίπλα της να το πάρει πιο γλυκά», πρόσθεσε η Ελένη Καράκαση.  

«Σήμερα αυτό το κομμάτι είναι εκεί που είναι, το παρακολουθούμε, συνεχίζουμε να κάνουμε τις εξετάσεις μας την στιγμή που πρέπει και συνεχίζουμε. Είναι ακόμα μια φάση αναπροσαρμογής. Εκτός ότι μπήκα πολύ βίαια στην κλιμακτήριο, είχα και άλλα πράγματα που με δυσκόλεψαν», κατέληξε η Ελένη Καρακάση.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ