Εκλογές 2023: Σπύρος Μπιμπίλας και Τζώρτζια Κεφαλά στα έδρανα της Βουλής με την Πλεύση Ελευθερίας

Οκτώ βουλευτές εκλέγει η «Πλεύση Ελευθερίας» της Ζωής Κωνσταντοπούλου μετά τα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών της 25ης Ιουνίου. 

Ο Σπύρος Μπιμπίλας και η Τζώρτζια Κεφαλά θα είναι ανάμεσα στους νέους βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου, και οι δύο με την «Πλεύση Ελευθερίας» της Ζωής Κωνσταντοπούλου, όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα των επαναληπτικών εκλογών.

Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, αλλά και η τραγουδίστρια των «Μπλε», φαίνεται ότι θα ορκιστούν σε λίγες ώρες βουλευτές. Ο μεν Σπύρος Μπιμπίλας εκλέγεται βουλευτής στον Νότιο Τομέα της Αθήνας, ενώ η Τζώρτζια Κεφαλά στον Δυτικό Τομέα.

Από το 2020 ο Σπύρος Μπιμπίλας είναι πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. Έθεσε υποψηφιότητα με την «Πλεύση Ελευθερίας» στις βουλευτικές εκλογές του 2019 στην Α’ Πειραιά, ενώ στην αναμέτρηση της 21ης Μαΐου ήταν υποψήφιος στην Α’ Αθήνας, από όπου μετακινήθηκε στον Νότιο Τομέα.

Η τραγουδίστρια των «Μπλε», Τζώρτζια Κεφαλά, ήταν, επίσης, υποψήφια με την «Πλεύση Ελευθερίας» στις 21 Μαΐου, αλλά και για εκείνη οι δεύτερες εκλογές ήταν και οι «τυχερές».

Πηγή: Newsit

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ