Δημήτρης Κόκοτας: Η αλήθεια για τη διακοπή της συνεργασίας του με τον Φοίβο – «Ο καθένας έχει τις απόψεις του»

Ο Δημήτρης Κόκοτας, ο οποίος τη δεκαετία των ’90s είχε σημειώσει τεράστια επιτυχία με τα τραγούδια του, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και μέσα σε όλα, μίλησε για τον λόγο που διακόπηκε η συνεργασία του με τον Φοίβο.

Ο Δημήτρης Κόκοτας αποκάλυψε πως στην πραγματικότητα με τον Φοίβο δεν τσακώθηκαν ποτέ απλώς εξαιτίας κάποιων διαφορετικών απόψεων που είχαν, δεν ξαναμίλησαν. Σήμερα ωστόσο, η σχέση τους έχει αποκατασταθεί.

«Με τον Φοίβο δεν τσακωθήκαμε… Δεν τσακωθήκαμε ποτέ. Δε ξαναμιλήσαμε όμως, και ουσιαστικά ήταν σαν να είμαστε τσακωμένοι. Ο καθένας έχει τις απόψεις του πάνω σε μια δουλειά. Ο καθένας έχει τον εγωισμό του, την επιτυχία του αλλά, δεν τσακωθήκαμε ποτέ. Δεν ανταλλάξαμε ποτέ κουβέντα βαριά… Από εγωισμό και μόνο δεν ξαναμιλήσαμε»

«Είμαι ο πρώτος υποστηρικτής του Φοίβου. Πλέον μιλάμε. Τον θεωρώ εξαιρετικό συνθέτη και στιχουργό. Αυτή είναι η προσωπική μου, ταπεινή άποψη… Είμαι από τους υποστηρικτές του. Άσχετα αν διαφωνήσαμε κάπου, τα ξαναβρήκαμε στην πορεία. Μετά τον Φοίβο έκανα Καρβέλα, έκανα Θεοφάνους. Με μεγάλη επιτυχία»

«Με τον Φοίβο ήμασταν φίλοι από παιδιά. Στα επαγγελματικά συμβαίνουν πολλά πράγματα. Όταν οι απόψεις είναι διαφορετικές, ακολουθείς άλλες εταιρείες… ακολουθείς διαφορετικούς δρόμους… Η ζωή προχωράει, δε μπορείς να στέκεσαι στα ίδια θέματα» είπε ο Δημήτρης Κόκοτας.

«Φυσικά θα ξανασυνεργαζόμουν με τον Φοίβο. Είναι ένας εξαιρετικός συνθέτης και στιχουργός… Αυτό που μετρά για μένα έχει η αξία των τραγουδιών» αποκάλυψε σε άλλο σημείο ο Δημήτρης Κόκοτας.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ