Γρηγόρης Γκουντάρας για Μενεγάκη – Πούμπουρα: «Αυτό το τηλεοπτικό άδειασμα εμένα δεν μου άρεσε καθόλου»

Την ατάκα όλο νόημα της Ελένης Μενεγάκη στον Σάββα Πούμπουρα σχολίασαν στη Super Κατερίνα, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να παίρνει ανοιχτά θέση για το θέμα και να τονίζει ότι πρόκειται για ένα… τηλεοπτικό άδειασμα.

«Μου κάνει εντύπωση αυτή η ατάκα που ακούσαμε, γιατί η Ελένη δεν το συνηθίζει αυτό, δεν το ‘χει ξανακάνει ποτέ. Ειδικά για έναν συνεργάτη που είναι δεδομένο ότι θα αποχωρήσει. Αυτό το τηλεοπτικό… άδειασμα εμένα δεν μου άρεσε καθόλου», ανέφερε αρχικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας

«Είναι μία παρουσιάστρια που δεν κάνει τέτοιου είδους χιούμορ γενικώς», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Γκουντάρας τόνισε: «Τέτοιου είδους χιούμορ θα έκανε με έναν συνεργάτη που θα έμενε, όχι με έναν συνεργάτη που αποχωρεί από την Ελένη Μενεγάκη και απ’ ό,τι ξέρουμε δεν έχει βρει ακόμη την επόμενη δουλειά του» και πρόσθεσε: «Η ατάκα στον αέρα “αφήστε την κάμερα επάνω του, τη ζητάει τρία χρόνια”, στα δικά μου αυτιά μόνο ως αστείο δεν ακούγεται. Η Ελένη έκανε τέτοιες παρεμβάσεις μόνο όταν ήθελε να “κλειδώσει” έναν συνεργάτη για την επόμενη χρονιά. Θεμιτό και λογικό. Εμένα αυτό που είδα μου… κλώτσησε».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρήκε την ατάκα – φωτιά ως χιούμορ της Ελένης Μενεγάκη.

Να σου θυμίσουμε, ότι Ελένη Μενεγάκη και Γρηγόρης Γκουντάρας συνεργάζονταν για πολλά χρόνια στο παρελθόν. Όταν η συνεργασία τους έλαβε τέλος, ανάμεσά τους υπήρξε ένα ψυχρό κλίμα, μέχρι που ξανασυναντήθηκαν τηλεοπτικά στο φινάλε της παρουσιάστριας στον Alpha, το καλοκαίρι του 2020.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ