Γιώργος Κακοσαίος για το φλερτ με τις θαυμάστριες: «Δε θέλω να δώσω δικαίωμα στον κόσμο που θα έρθει στο καμαρίνι»

Για την απόφασή του να εγκαταλείψει το παιδικό του όνειρο για μια καριέρα στο ποδόσφαιρο, αλλά και το φλερτ με τις θαυμάστριές του μίλησε ο Γιώργος Κακοσαίος στη ραδιοφωνική εκπομπή του Τάσου Ριζόπουλου.

«Μικρός δεν έλεγα ότι όταν μεγαλώσω θα γίνω τραγουδιστής, απλώς τραγουδούσα… μέχρι τα 17 μου είχα στόχο να γίνω ποδοσφαιριστής, όχι τραγουδιστής. Μετά άρχισα να βαριέμαι να πηγαίνω στο ποδόσφαιρο. Πήγαινα επειδή το ήθελε η μάνα μου. Και οι δυο γονείς μου είναι υπέρ σε ό,τι κι αν αποφασίσω απλώς τη μάνα μου τη στεναχώρησε λίγο περισσότερο που άφησα το ποδόσφαιρο.

Όσες ώρες έτρωγα εγώ στην προπόνηση, έτρωγε και εκείνη. Με βροχή, με χιόνι, με ήλιο, η μάνα μου εκεί σε μια άκρη με το μπουφάν της, στον πάγκο να με βλέπει» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Κακοσαίος.

«Πάνω στην πίστα δεν παίζει φλέρτ με τις κοπέλες» ξεκαθάρισε σε άλλο σημείο ο νεαρός τραγουδιστής, με τον ραδιοφωνικό παραγωγό να τον ρωτά αν σε αυτό παίζει ρόλο το γεγονός πως είναι ερωτευμένος.

«Ορίστε;» αποκρίθηκε με χιούμορ ο Γιώργος Κακοσαίος και πρόσθεσε, «Είμαι ευτυχισμένος. Είμαι καλά».

Όσο για το φλερτ με τις θαυμάστριές του ο Γιώργος Κακοσαίος είπε: «Δε θέλω να δώσω κάποιο δικαίωμα στον κόσμο που θα έρθει στο καμαρίνι. Δεν πάει το μυαλό μου καθόλου στο φλερτ. Δε μου περνάει από το μυαλό, ούτε πάνω στην πίστα, ούτε στο καμαρίνι. Το βλέπω καθαρά σαν χώρο δουλειάς. Με φλερτάρουν και στο καμαρίνι και κάτω από την πίστα και στα social media, εγώ δεν ανταποκρίνομαι».

Το απόσπασμα προβλήθηκε στο Πρωινό.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ