Γιώργος Ασημακόπουλος: Ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος ήταν ο σημερινός καλεσμένος στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, “Γειά σου” ωστόσο, δεν εμφανίστηκε ποτέ. 

Κατά την έναρξη της εκπομπής η Μαρία Μπακοδήμου τον καλωσόρισε αλλά εκείνος δεν εμφανίστηκε ποτέ στο πλατό με την παρουσιάστρια να εξηγεί πως μάλλον τον πήρε ο ύπνος γιατί, όπως είδαν μέσα από τα social media. το προηγούμενο βράδυ ξενύχτησε. 

«Έχουμε τόσα πολλά να δεις εκτός από τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Είχαμε καλεσμένο τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Κανονικά τώρα εγώ έπρεπε να πω, “και τώρα, ήρθε η ώρα να υποδεχτούμε τον Γιώργο Ασημακόπουλο”, χειροκροτάτε εσείς, πάει η κάμερα εκεί, και κατεβαίνει ο Ασημακόπουλος.

Ο Ασημακόπουλος όμως είναι ακόμα στο κρεβάτι του, μπορεί να μην έχει βάλει και καφέ ακόμα να μας δει, κοιμάται. Ξενύχταγε. Είδα στορι του Τριαντάφυλλου από χθες… Τι μας νοιάζει και που πήγαν; Να περνάνε ωραία, αλλά άμα έχεις ένα ραντεβού… Δεν είμαστε και στον Αυτιά να πεις ότι θα σε ξυπνήσουμε από τις 6. Στις 12 είναι η εκπομπή. Χαλάλι σου. Ότι νομίζεις» είπε η Μαρία Μπακοδήμου.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Ασημακόπουλος εμφανίστηκε μέσω skype στην εκπομπή ζητώντας συγγνώμη και εξηγώντας τι ακριβώς συνέβη και δε κατάφερε να βγει στην εκπομπή.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ