Βρετανία: Επίθεση με μαχαίρι σε νοσοκομείο του Λονδίνου – Δύο τραυματίες

Δύο άνθρωποι δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρι σε νοσοκομείο του Λονδίνου. Το περιστατικό δεν αντιμετωπίζεται επί του παρόντος ως τρομοκρατική ενέργεια, όπως ανακοίνωσε η βρετανική αστυνομία. Ένας άνδρας συνελήφθη για την επίθεση.

Ένοπλοι αστυνομικοί κλήθηκαν σε ένα περιστατικό στο νοσοκομείο Central Middlesex στις 13.18 τοπική ώρα (15:18 ώρα Ελλάδας) και βρήκαν δύο ανθρώπους με τραύματα από μαχαίρι. Η αστυνομία ανέφερε ότι τα τραύματα ενός εκ των τραυματιών είναι σοβαρά.

«Η αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα έξω από το νοσοκομείο», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου, προσθέτοντας ότι ο άνδρας αυτός νοσηλεύεται επίσης με απειλητικά για τη ζωή του τραύματα, που πιστεύεται ότι προκάλεσε ο ίδιος στον εαυτό του.

«Η αστυνομία εργάζεται για να εξακριβώσει τις συνθήκες. Προς το παρόν το περιστατικό δεν ερευνάται ως ένα που συνδέεται με τρομοκρατία». Το νοσοκομείο έκλεισε προσωρινά, αλλά άνοιξε ξανά, είπε η αστυνομία, προσθέτοντας ότι οι αστυνομικοί θα παραμείνουν στο νοσοκομείο ενώ διεξάγονται περαιτέρω έρευνες, χωρίς ωστόσο να αναζητούνται άλλοι ύποπτοι.



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ