Βίκυ Σταυροπούλου: Συγκινεί για την απώλεια του αδελφού της – «Ήταν αλκοολικός – Ήταν ένοχο μυστικό της οικογένειας»

Για τις δύσκολες απώλειες που έχει βιώσει μίλησε η Βίκυ Σταυροπούλου σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη.

Η δημοφιλής ηθοποιός μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις δύσκολες απώλειες που έχει βιώσει αλλά και στον αδερφό της, ο οποίος ΄πέρασε μια δύσκολη μάχη με τον αλκοολισμό.

«Στις απώλειες που βίωσα, το μόνο που με ησυχάζει είναι ότι έκανα τα πάντα για να μη συμβούν. Προσπάθησα να είναι η δύση των ανθρώπων μου γεμάτο αγάπη. Υπήρξε ένα θέμα πολύ επώδυνο, ο αδελφός μου ήταν αλκοολικός. Ο αδελφός μου ήταν ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος και αδύναμος, γιατί δεν κατάφερε να νικήσει το πάθος του», ανέφερε αρχικά η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Ο αλκοολισμός του αδελφού μου ήταν το ένοχο μυστικό της οικογένειας και η ήττα μου ήταν ότι εγώ δεν τα κατάφερα, γιατί δεν το ήθελε ο ίδιος. Όταν πήγαμε σε έναν ειδικό γιατρό και ρώτησε τον αδελφό μου, “γιατί είσαι εδώ;”, εκείνος απάντησε “είμαι εδώ για τη Βίκυ”. Στη ζωή δεν καταφέρνουμε πράγματα όταν τα κάνουμε για τους άλλους, αλλά μόνο αν το Θέλουμε εμείς μέσα μας», κατέληξε με δάκρυα στα μάτια η Βίκυ Σταυροπούλου.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ