Αντώνης Λιβέρης: Αύριο ο γάμος του δισεκατομμυριούχου στο Καστελόριζο – Με κοντέινερ ο εξοπλισμός της δεξίωσης

Ο «γάμος της χρονιάς» στο Καστελόριζο, αύριο Σάββατο 17 Ιουνίου. Ο δισεκατομμυριούχος Αντώνης Λιβέρης και η αγαπημένη του Αμέλια ΜακΚίνον παντρεύονται με «χρυσή» λίστα προσκεκλημένων. 

Τις τελευταίες ώρες η είδηση που θέλει τον Μπαράκ και την Μισέλ Ομπάμα να ταξιδεύουν στη χώρα μας, κάνει το γύρο του διαδικτύου. Μάλιστα, τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ θα δώσει το «παρών» στον γάμο με τη σύζυγό του, ενώ θα φιλοξενηθούν στο σπίτι του Τομ Χανκς στην Αντίπαρο.

Οι τελευταίες ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζεύγος Ομπάμα δεν θα βρεθεί στον γάμο του Αντώνη Λιβέρη.

Όπως ανέφερε ρεπορτάζ από το «Πρώτο Θέμα»: Η οικογένεια επιθυμεί έναν άκρως παραδοσιακό γάμο, με τον γαμπρό να ντύνεται στο σπίτι της οικογένειας και να περπατά μέχρι την εκκλησία με τη συνοδεία παραδοσιακών οργανοπαικτών.

Αν και τα περισσότερα ζευγάρια επιλέγουν να παντρευτούν στον Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, ο Αντώνης και η Αμέλια αποφάσισαν να διαφοροποιηθούν: ο γάμος τους θα τελεστεί στον προσφάτως ανακαινισμένο Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου του Πηγαδιού, που βρίσκεται μπροστά στο λιμάνι.

Ο Αντώνης Λιβέρης είναι ο μικρότερος γιος του Ελληνοαυστραλού δισεκατομμυριούχου Ανδρέα Λιβέρη, ο οποίος είναι και πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων που θα διεξαχθούν στο Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας το 2032.

To ζεύγος Ανδρέα και Πάολα Λιβέρη μαζί με τα παιδιά τους (από αριστερά) Νίκο, Αλεξάνδρα και Αντώνη

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκέντρωσε η «Ροδιακή» ο γάμος θα πραγματοποιηθεί με αρκετούς καλεσμένους του ζευγαριού και της οικογένειας Λιβέρη.

Για το μυστήριο του γάμου και τη γαμήλια δεξίωση έχουν «επιστρατευτεί» μάλιστα και αρκετά κοντέινερ που έφτασαν στο νησί και  και περιλαμβάνουν τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Ο Ανδρέας Λίβερης έχει τρία παιδιά το Νικόλα την Αλεξάνδρα και τον Αντώνη και η τελευταία φορά που επισκέφθηκε το νησί ήταν μαζί με τη σύζυγό του Πάολα για ολιγοήμερες διακοπές, πέρσι τον Αύγουστο.

Διαθέτει σπίτι στο Καστελόριζο και μάλιστα πριν από χρόνια είχε γιορτάσει εκεί τα γενέθλιά του, καλώντας μεγάλο αριθμό προσωπικοτήτων από τον πολιτικό, επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό κόσμο. Παρά το ότι ζει μόνιμα στις ΗΠΑ ο κ. Λιβέρης δεν ξεχνά την καταγωγή του και όποτε μπορεί επισκέπτεται την Ελλάδα και το ακριτικό μας νησί, διαφημίζοντας τα και λέγοντας ότι είναι υπερήφανος για την ελληνική του καταγωγή.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ