Άλκης Καμπανός: Στις 6 Ιουλίου η απόφαση του δικαστηρίου για τους 12 κατηγορούμενους – Τι είπαν στην τελευταία τοποθέτησή τους

Αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση της δίκης για την δολοφονία του Άλκη Καμπανού, που προκάλεσε σοκ και οργή στο πανελλήνιο. Η απόφαση για την πολύκροτη δίκη, που πραγματοποιείται εδώ και πέντε μήνες στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, θα εκδοθεί την Πέμπτη 6 Ιουλίου, όπως ανακοίνωσε το δικαστήριο.

Σήμερα έκλεισε ο κύκλος των αγορεύσεων των συνηγόρων υπεράσπισης των 12 κατηγορουμένων και το δικαστήριο διέκοψε ενόψει της διάσκεψης.

Με την ολοκλήρωση των αγορεύσεων, η πρόεδρος του Κακουργιοδικείου απηύθυνε ερώτηση προς τους κατηγορούμενους, εάν θέλουν να κάνουν κάποια τελευταία τοποθέτηση, πριν αποσυρθεί το δικαστήριο. Ένας ένας οι κατηγορούμενοι πήραν τον λόγο και ζήτησαν για μία ακόμη φορά συγγνώμη από την οικογένεια του Άλκη για την εμπλοκή τους στην υπόθεση, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελέας της έδρας έχει προτείνει την ενοχή και των 12 εμπλεκόμενων προσώπων στη δολοφονική επίθεση κατά του 19χρονου Άλκη και της παρέας του, τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου 2022 στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ