Έξαλλος ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με αεροπορική εταιρεία: «Μου είπαν, ή συμμορφώνεστε ή σε αφήνουμε έξω από το αεροπλάνο»

Για την ταλαιπωρία που πέρασε στο αεροδρόμιο μίλησε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Ο γνωστός μουσικός εξέφρασε την αγανάκτησή του, όταν ενημερώθηκε από το προσωπικό της αεροπορικής εταιρείας ότι δεν υπήρχε κάποια κράτηση για την πτήση, ενώ ο ίδιος είχε φροντίσει για τα πάντα προκειμένου να ταξιδέψει με τη σύζυγο και την πεθερά του.

«Είχαμε μια απίστευτη εμπειρία που δεν μπορώ να σας την περιγράψω με λόγια. Αυτό που έγινε ξεπερνάει. Πήγαμε στο αεροδρόμιο με την Ιλάειρα και την πεθερά μου και δεν έβρισκαν την κράτηση. Τελικά την βρήκαν την κράτηση, άλλαξαν τις θέσεις που είχα αγοράσει. Είχα αγοράσει θέση για το αρμόνιό μου, δεν την έβρισκαν και αυτή», ανέφερε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Και πρόσθεσε για τον διάλογο που είχε: «Το πρόβλημά μου εμένα είναι η αγένεια που αντιμετώπισα από την συγκεκριμένη εταιρεία που μου είπαν “ή συμμορφώνεστε ή σε αφήνουμε έξω από το αεροπλάνο”. Μου άλλαξαν με τη βία τις θέσεις, είχα το check in στο κινητό μου. Ήταν αγενέστατοι και οι καινούργιες θέσεις ήταν κατειλημμένες από άλλους επιβάτες και μας έβαλαν και λογομαχήσαμε», ανέφερε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ