Survivor Spoiler: Αυτοί είναι οι πέντε υποψήφιοι της εβδομάδας

Ακόμη μία δυνατή αναμέτρηση στήνεται απόψε στο Survivor All Star. Μετά τη χθεσινοβραδινή επικράτηση των Κόκκινων, η οποία τους έδωσε το ψυχολογικό boost που χρειάζονταν μετά τις απανωτές ήττες επάθλων και ασυλιών.

Οι Μπλε οδηγήθηκαν στην κάλπη και τα πνεύματα οξύνθηκαν, όταν η Μελίνα Μεταξά αποκάλυψε ότι ο Στέλιος μετέφερε στον Βασάλο την πληροφορία πως η Σταυρούλα είναι ερωτευμένη με τον δεύτερο. Η Σταυρούλα από την πλευρά της άφησε να εννοηθεί πως η Μελίνα είναι ερωτευμένη με τον Βασάλο, με τον ίδιο να εκνευρίζεται με την στάση του συμπαίκτη του και τις πληροφορίες που διαδίδει.

Σπύρος Μαρτίκας και Νικόλας Αγόρου αναδείχθηκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση, ενώ ο Στέλιος Χανταμπάκης ήταν ήδη στον τάκο από το Συμβούλιο της Δευτέρας. Βέβαια, άλλη μία είδηση-βόμβα, αυτή της οικειοθελής αποχώρησης του τελευταίου, έρχεται να ρίξει λάδι στη φωτιά και να προκαλέσει εντάσεις.

Ποιοι θα είναι οι αποψινοί και τελευταίο δύο υποψήφιοι για αυτή την εβδομάδα στο Survivor;

Σύμφωνα με τα ανεπιβεβαίωτα spoilers που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και τα οποία σας μεταφέρουμε πάντα με κάθε επιφύλαξη, οι Μπλε επιστρέφουν απόψε στις νίκες και ωθούν την ομάδα του Σάκη Κατσούλη στην κάλπη. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως από την ψηφοφορία των Κόκκινων, υποψήφιοι προς αποχώρηση βγαίνουν ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Γιώργος Κόρομι.

πηγή: zappit.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ