Με απόλυτη επιτυχία, ενθουσιασμό και ικανοποίηση, διεξήχθη το 1ο Τουρνουά Χάντμπολ για παιδιά

Με απόλυτη επιτυχία, ενθουσιασμό και ικανοποίηση, διεξήχθη το 1ο Τουρνουά Χάντμπολ στον προαύλιο χώρο του 7ου Δ.Σ Καλαμάτας, με τη συμμετοχή των παιδιών των ΚΔΑΠ Δήμου Καλαμάτας και της Κ.Ε ΦΑΡΙΣ.

Συμμετείχαν περισσότερα από 100 αγόρια και κορίτσια όλων των ηλικιών από το 1ο, 6ο,7ο, 8ο, 21ο, ΚΔΑΠ Βέργας και ΚΔΑΠ Αρφαρών.

Εμπνευστής και Διοργανωτής της παραπάνω αθλητικής εκδήλωσης ήταν ο Συντονιστής των ΚΔΑΠ Δήμου Καλαμάτας και καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Μητρογιαννόπουλος Κωνσταντίνος.

Στο τέλος του αγώνα απονεμήθηκαν σε όλα τα παιδιά τιμητικοί έπαινοι και μετάλλια από τον Πρόεδρο της Κ.Ε. ΦΑΡΙΣ, Παντελή Δρούγα.

Εκφράζονται θερμές ευχαριστίες στους καθηγητές Φυσικής Αγωγής των ΚΔΑΠ Δήμου Καλαμάτας: Νιφόρου Δήμητρα, Λυμπερόπουλο Δημήτριο, Κοστρίβα Γιάννα, Λυμπερόπουλο Νικόλαο, Νικολακέα Δημήτριο, στην Υπεύθυνη Εργαστηρίου Φιλαναγνωσίας Γιάνναρου Αγγελική, στον καθηγητή Μουσικής, Μανιάτη Κωνσταντίνο, στο βοηθητικό προσωπικό: Κομπότη Καλλιόπη και Ξυπολίτου Ελένη. Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζονται στον Διευθυντή του 7ου Δ.Σ Καλαμάτας, Νικόλαο Σοφ. Γιάνναρο, ο οποίος πρόθυμα παραχώρησε τις εγκαταστάσεις και τους χώρους της σχολικής μονάδας για την πραγματοποίηση της παραπάνω διοργάνωσης.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ