Δωρεάν Παιδικές Δράσεις στο πλαίσιο της 10ης Ανθοκομικής Έκθεσης Καλαμάτας

Επτά ημέρες, δηλαδή από 23 μέχρι 29 Μαΐου 2023, θα διαρκέσει η 10η Ανθοκομική του Δήμου Καλαμάτας. Η Ανθοκομική, που φέτος είναι αφιερωμένη στην βιοποικιλότητα.

θα προσφέρει για ακόμη μια χρονιά στο κοινό τη δυνατότητα να θαυμάσει και να αγοράσει ανθόφυτα, θάμνους και δένδρα, αλλά και εργαλεία και εφόδια, να λάβει πληροφορίες από ειδικούς για τη φροντίδα του κήπου, να συμμετάσχει σε εκπαιδευτικά προγράμματα, να παρακολουθήσει καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να χαρεί στιγμές ξεγνοιασιάς στο ανανεωμένο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων.

Κάθε μέρα, η 10η Ανθοκομική του Δήμου Καλαμάτας θα έχει και μία πολιτιστική εκδήλωση, με πρώτους μετέχοντες τις Φιλαρμονικές του Δήμου Καλαμάτας και τις καλλιτεχνικές σχολές της Κ.Ε. Φάρις, καθώς και τη συμμετοχή Συλλόγων.

Στο πλαίσιο αυτό η Εταιρία  Polis Art Events Εκδηλώσεων & Παιδικών θεαμάτων θα βρίσκεται στα Ανθεστήρια για να προσφέρει δωρεάν παιδικές δράσεις στα παιδιά της πόλης μας, την
-Τετάρτη 24 Μάϊου 2023 στα εγκαίνια της έκθεσης από τις 18:00 και μετά, στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων όπου θα κάνουμε Face Painting με λουλούδια και κατασκευή κονκάρδας με το κάθε ζωγραφιστό λουλούδι.
– Πέμπτη 25 Μαϊου 2023 στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων ( χώρος Πατινάζ) όπου θα γίνει η παιδική δράση #Bubble ( ο Κήπος των Ευχών), το οποίο είχε αναβληθεί λόγω καιρού την Πρωτομαγιά!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ