4ο Διεθνές Φεστιβάλ KDC ακροβατικών τεχνών «Kalamata Aerial & Acro Dance Cup»

O Σύλλογος Dance Challenge Καλαμάτας με την συμμετοχή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας FEDEC (Fédération européenne des écoles de cirque professionnelles), διοργανώνει το Σάββατο 27 Μαΐου 2023 το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ KDC ακροβατικών τεχνών «Kalamata Aerial & Acro Dance Cup» στο Κλειστό Γυμναστήριο Παραλίας, από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 9:30 το βράδυ, με συμμετοχές αθλητών – ακροβατών εναέριων και εδάφους, όλων των ηλικιών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

150 αθλήτριες και αθλητές από 3 χώρες, αλλά και από Καλαμάτα, Αθήνα, Άργος, Κόρινθο, Κέρκυρα και Χαλκίδα, από 13 συνολικά καλλιτεχνικά εκπαιδευτήρια εναέριων τεχνών θα διαγωνιστούν για το Κύπελλο Καλαμάτας. Δύο νικητές του διαγωνισμού λαμβάνουν υποτροφία να εκπροσωπήσουν την χώρα μας σε έναν από τους παγκόσμιους τελικούς «Azul Fest World Championship 2023», χτίζοντας γέφυρες του Kalamata Dance Challenge με την παγκόσμια εναέρια κοινότητα.

Οι πολίτες της Καλαμάτας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ακροβατικές παραστάσεις και διαγωνισμούς σε διάφορα εναέρια όργανα με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ.

Το Φεστιβάλ στοχεύει στη χαρά της συμμετοχής και της εμπειρίας καθώς και στην ευαισθητοποίηση του κοινού στις ακροβατικές τέχνες. Τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας ενώ έχει και φέτος φιλανθρωπικό σκοπό. Θα υπάρχει στην είσοδο κουτί υποστήριξης για τον Σύλλογο Γονέων ΑμεΑ Νομού Μεσσηνίας «Η Υπομονή».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ