Τουρκία: Φήμες ότι ο Ογάν ακύρωσε την προεκλογική του εκστρατεία – Ο ίδιος το διαψεύδει

Την ώρα που οι εξελίξεις στην Τουρκία τέσσερις μέρες πριν τις προεδρικές εκλογές, τρέχουν με γοργούς ρυθμούς, υπήρξαν φήμες με βάση τις οποίες ο υποψήφιος Σινάν Ογάν ακύρωσε την προεκλογική του εκστρατεία και θα προβεί σε δηλώσεις στην Άγκυρα, αύριο Παρασκευή. 

Ωστόσο, ο ίδιος διέψευσε ότι θα αποσυρθεί από την κούρσα των εκλογών, λέγοντας ότι θα συνεχίσει μέχρι τέλους. «Αγαπητοί γιοι του τουρκικού έθνους, θα συνεχίσουμε να πολεμάμε μέχρι το τέλος. Δεν θέλαμε να ζήσουμε κανένα επεισόδιο την τελευταία ημέρα των εκλογών λόγω της αυξανόμενης πρόκλησης εναντίον μας. Γι’ αυτό είμαι στην Κωνσταντινούπολη απόψε. Αύριο θα βρίσκομαι στην Άγκυρα. Περιμένουμε συμμετοχή. Παρακαλώ μην ακούτε καμία άλλη δήλωση εκτός από τη δική μας», έγραψε στο Twitter.

 Υπενθυμίζεται ότι σήμερα το μεσημέρι, ο υποψήφιος πρόεδρος της Τουρκίας Μουχαρέμ Ιντζέ ανακοίνωσε την απόσυρση της υποψηφιότητάς του, εξέλιξη που δίνει πόντους στον ηγέτη της αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, ο οποίος σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, βρίσκεται πλέον «αγκαλιά με την προεδρία». 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ