Σασμός: Η Καλλιόπη διώχνει τον Αστέρη όχι, όμως, τον μικρό Πετρή

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού η Καλλιόπη διώχνει τον Αστέρη αλλά όχι τον μικρό Πετρή.

Δύσκολες ώρες έρχονται για την Καλλιόπη και τον Αστέρη, στη σειρά Σασμός. Όλο το χωριό ψιθυρίζει το ένοχο μυστικό της Αργυρώς και η Καπετάνισσα τρελαίνεται που δε το ξέρει! Μπορεί να πίεσε τον Παύλο Βρουλάκη να της το πει, όμως δε τα κατάφερε.

Ο Βαγγέλης, αποφασισμένος να τα τινάξει όλα στον αέρα, της πετά μια μικρή…”σπόντα”, σχετικά με το ποιος είναι ο πραγματικός πατέρας του παιδιού. Η Καλλιόπη μένει άναυδη και καλεί αμέσως στο σπίτι της τον Αστέρη, για να της εξηγήσει…

“Πες μου την αλήθεια, τι είναι αυτό που μου κρύβεις;”, του λέει, κοιτάζοντάς τον στα μάτια. Ο Αστέρης, τότε, λυγίζει και ομολογεί στην Καλλιόπη πως ο Σασμός θα έρθει, μέσα από τον μικρό Πετρή… “Είναι γιος μου, μάνα!”.

Η αντίδραση της Καλλιόπης σύμφωνα με το youfly.com θα εξοργίσει τον Αστέρη. Η μάνα θα πετάξει τον γιο της έξω από το σπίτι, νιώθοντας τεράστια προδοσία μέσα της. Η κατάρα, πλέον, έχει πάρει σάρκα και οστά και κυνηγάει το σπιτικό της.

Η Καλλιόπη διώχνει τον Αστέρη, όχι, όμως, τον μικρό Πετρή. Σκοπός της είναι να πάρει το εγγόνι της από τους Βρουλάκηδες, ακόμη κι αν χρειαστεί να ξεσπάσει νέος πόλεμος!

πηγή: daddy-cool.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ