Ο Käärijä από τη Eurovision στο Καλύτερα δε γίνεται – Τι είπε για τη συμμετοχή της Κύπρου και για τους κανόνες του διαγωνισμού

Το τραγούδι του μπορεί να μην κέρδισε – παραλίγο – την πρώτη θέση στη φετινή Eurovision αλλά σίγουρα κέρδισε την πρώτη θέση στις καρδιές των Eurofans που του έδωσαν την υψηλότερη βαθμολογία στον διαγωνισμό.

Ο Käärijä μετά την εκρηκτική του εμφάνιση στη σκηνή της Eurovision μίλησε στον Θέμη Γεωργαντά και σχολίασε το αποτέλεσμα της Eurovision λέγοντας πως καλό θα ήταν του χρόνου οι ιθύνοντες να κάνουν ορισμένες αλλαγές.

Τι είπε για τη βαθμολογία

«Όταν είδα τη βαθμολογία και είδα τη Loreen στην πρώτη θέση στην αρχή στενοχωρήθηκα γιατί έδωσα τα πάντα στη σκηνή και φυσικά πάντα όταν κάνω κάτι σε διαγωνιστικό επίπεδο θέλω να κερδίζω αλλά είμαι χαρούμενος».

«Όταν άκουσα πρώτη φορά το «Cha cha cha» κάτι συνέβη και είπα “εντάξει, με αυτό το τραγούδι μπορούμε να κερδίσουμε τη Eurovision».

Θα ήθελε την πρωτιά με τις ευλογίες των επιτροπών ή προτιμά που ο κόσμος τον ανέδειξε νικητή δίνοντάς του την πιο μεγάλη βαθμολογία;

«Μου κάνεις μια δύσκολη ερώτηση για αγαπάω τη Loreen αλλά φυσικά για εμένα σημαίνει πολλά το ότι το κοινό μου έδωσε τη μεγαλύτερη βαθμολογία».

«Πιστεύω ότι του χρόνου θα πρέπει οι υπεύθυνοι να αλλάξουν τους κανόνες. Αλλά δεν θέλω να πω κάτι κακό για τη Loreen γιατί είναι η βασίλισσα και η νικήτρια πρέπει να το παραδεχτώ».

Τι είπε για το τραγούδι της Κύπρου

Είπε πώς το τραγούδι της Κύπρου του άρεσε πάρα πολύ και για τον Andrew Lambrou είπε πώς τον βρήκε στα παρασκήνια και του εξομολογήθηκε πώς είναι ο καλύτερος φωνητικά απ’όλους στον διαγωνισμό. 

Η επίσκεψή του στην Ελλάδα

Ο Kaarija είπε στον Θέμη ότι έχει επισκεφτεί την Ελλάδα στο παρελθόν 5 φορές. Ρόδο και Κρήτη και πώς του αρέσει πολύ ο ζεστός καιρός, το φαγητό και ο κόσμος.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ