Μαύρο Ρόδο:Tο καλύτερο θα ήταν να ξεκουμπιστείς με το πρώτο φως του ήλιου

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού της λέει “Tο καλύτερο θα ήταν να ξεκουμπιστείς με το πρώτο φως του ήλιου”.

Ο Μανόλης προσπαθεί να διώξει τον Πέτρο έξω από την ταβέρνα. Ο Γεράσιμος συνεχίζει να είναι σε κατάσταση αμόκ. Όλες οι μοναχές είναι στον ναό για την ακολουθία και η Κασσιανή από το κάθισμα της ηγουμένης έχει το βλέμμα της καρφωμένο στην Ελισάβετ και με το ζόρι καταφέρνει να συγκρατήσει τον θυμό της.

Η Φιλαρέτη παρατηρεί τον έντονο τρόπο που την κοιτάζει, ενώ η ίδια η Ελισάβετ αποφεύγει να γυρίσει το κεφάλι της προς το μέρος της. Η ακολουθία τελειώνει και όλες παίρνουν τον δρόμο για τα κελιά τους. Η Φιλαρέτη, μη θέλοντας να αφήσει την Ελισάβετ μόνη της την πλησιάζει, αλλά βλέπει την Αυξεντία να απομακρύνεται και αναγκάζεται να πάει μαζί της. Τότε, η Κασσιανή βρίσκει την ευκαιρία και αρπάζει την Ελισάβετ από το χέρι.

«Σε θέλω εσένα. Θα μου πεις τι είπες στον Σεβασμιότατο και τον έκανες να αλλάξει γνώμη», της τονίζει κι εκείνη της ζητάει να την αφήσει να φύγει.

πηγή: daddy-cool.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ