Θεσσαλονίκη: Από παθολογικά αίτια κατέληξε ο 52χρονος που ξυλοκοπήθηκε από δύο αδέλφια

Από παθολογικά αιτία επήλθε ο θάνατος του 52χρονου ιδιοκτήτη γραφείου τελετών, ο οποίος έχασε τη ζωή του ύστερα από επεισόδιο με δύο αδέλφια, στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Grtimes, κατά τη νεκροψία – νεκροτομή, που διενεργήθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, προέκυψε ότι το θύμα υπέστη «ισχαιμία του μυοκαρδίου».

Υπενθυμίζεται πως για την υπόθεση έχουν συλληφθεί δύο αδέρφια με καταγωγή από την Αρμενία καθώς τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.

 Οι δύο άντρες πήραν προθεσμία για αύριο Τρίτη 16 Μαΐου και παραμένουν υπό κράτηση.

Τα δύο αδέλφια το πρωί του Σαββάτου (13.5.2023) λογομάχησαν και στη συνέχεια χτύπησαν τον 52χρονο, καθώς δεν ήθελαν το γραφείο τελετών στη γειτονιά και ενοχλούνταν από το γεγονός ότι ο άνδρας φρόντιζε τα αδέσποτα της περιοχής.

Ο γιος του είχε μιλήσει για συνεχή παρενόχληση από τα δύο αδέλφια, ενώ – όπως είπε – ο πατέρας του αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. 

 Στον ανακριτή αύριο οι δύο συλληφθέντες από τη Νεάπολη

 Στον ανακριτή θα οδηγηθούν αύριο το πρωί τα δύο αδέρφια από την Αρμενία, που κατηγορούνται οτι με τα χτυπήματα τους προκάλεσαν το θάνατο ενός 52χρονου, στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, επειδή τάιζε αδέσποτα ζώα. Ήδη η εισαγγελέας έχει ασκήσει σε βάρος τους ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.

Συγγενείς και φίλοι έχουν αφήσει λίγα λουλούδια αλλά και σημειώματα έξω από το γραφείο τελετών όπου έχασε τη ζωή του ο 52χρονος ιδιοκτήτης το πρωί του Σαββάτου. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες τα δύο αδέλφια που συνελήφθησαν για τη δολοφονία του άρχισαν να διαπληκτίζονται μαζί του επειδή ήθελε να ταΐσει τα αδέσποτα. Η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο και οι δράστες άρχισαν να χτυπούν άγρια τον 52χρονο και μάλιστα μπροστά στα μάτια της μητέρας τους

Ενώπιον του εισαγγελέα ο 41χρονος και ο 42χρονος υποστήριξαν ότι δεν είχαν την πρόθεση να τον σκοτώσουν. Τα δύο αδέλφια με καταγωγή από την Αρμενία προκαλούσαν σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής συχνά προβλήματα όχι μόνο στο θύμα αλλά και σε άλλους γείτονες.

Σύμφωνα με το συνήγορό τους πάντως πρόκειται για δυο ανθρώπους με λευκό ποινικό μητρώο και οικογενειάρχες. Την Τρίτη αναμένεται να απολογηθούν στον ανακριτή κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ