Γιώργος Κόρομι: Το αστρονομικό ποσό που θα λάβει από το Survivor All Star

Ο Γιώργος Κόρομι είναι ο παίκτης του «Survivor All Star» που αποχώρησε από το παιχνίδι την Τετάρτη 17 Μαΐου και πλέον ξεκουράζεται στο ξενοδοχείο του στον Άγιο Δομίνικο περιμένοντας να επιβιβαστεί στην πτήση του για την Ελλάδα.

Ο ουγγρικής καταγωγής personal trainer ήταν υποψήφιος μαζί με τον Τάκη Καραγκούνια και τη Μελίνα Μεταξά , οι οποίοι, όπως φάνηκε, είχαν μεγαλύτερο fan base κι έτσι παραμένουν στο παιχνίδι μέχρι νεωτέρας.

Όμως δεν είναι όλα στραβά για τον 33χρονο personal trainer, ο οποίος μπήκε στο παιχνίδι με διαφορά μιας εβδομάδας από την πρώτη φουρνιά των συμμετεχόντων στις 15 Ιανουαρίου. Αυτό σημαίνει ότι έμεινε στο «Survivor All Star» για τουλάχιστον 17 εβδομάδες -δεν ξέρουμε τι προβλέπουν τα συμβόλαια των παικτών για τον τρόπο υπολογισμού των εβδομάδων.

Αν λάβουμε λοιπόν υπόψη μας ότι η καθαρή αμοιβή των παικτών, μετά τους φόρους, είναι 5.000 ευρώ την εβδομάδα, τότε το λιγότερο που έχει να λαμβάνει ο Κόρο είναι 85.000 ευρώ.

Το συμπέρασμα είναι ότι ο Κόρο βρίσκεται αυτή τη στιγμή, μαζί με τον Στέλιο Χανταμπάκη, στην κορυφή των πιο ωφελημένων από τη φετινή διοργάνωση.

 
Ο Στέλιος Χανταμπάκης -να θυμίσουμε- ήταν από τους πρώτους που μπήκαν στο παιχνίδι στις 8 Ιανουαρίου και αποχώρησε 2 εβδομάδες πριν από τον Κόρο.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ