Άρτα: Βαθύς πόνος και οργή για τον τραγικό θάνατο του 5,5 μηνών βρέφους – Λιποθύμησε ο πατέρας

Τραγωδία στην Άρτα. Πατέρας ξέχασε το μόλις πέντε μηνών βρέφος του, μέσα στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Ο πατέρας του παιδιού δεν άντεξε μπροστά στο βάρος αυτής της ασύλληπτης τραγωδίας και λιποθύμησε, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως βρίσκεται στο νοσοκομείο φρουρούμενος.

Βαθύς πόνος και οργή κυριαρχεί στον συγγενικό κύκλο της μητέρας του μωρού που έχασε τη ζωή του μέσα στο αυτοκίνητο καθώς ο πατέρας του, το «ξέχασε» στο πίσω κάθισμα.

 Συγγενείς της μητέρας έχουν μεταβεί στο Νοσοκομείο της Άρτας όπου βρίσκεται φρουρούμενος από την Αστυνομία ο πατέρας και απειλούν ότι θα τον σκοτώσουν.

Σύμφωνα με το artinos.gr, ο πατέρας του μωρού είναι περίπου 35 χρονών. Τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του βρίσκονται στο νοσοκομείο της Άρτας.

Όλοι βρίσκονται σε σοκ, με τη μητέρα να ζητά εξηγήσεις για όσα οδήγησαν στην τραγωδία. Ο πατέρας του παιδιού δεν άντεξε μπροστά στο βάρος της ασύλληπτης τραγωδίας και λιποθύμησε.

 Τι συνέβη
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο πατέρας είχε αναλάβει να μεταφέρει και να αφήσει το 5,5 μηνών κοριτσάκι του στον βρεφονηπιακό σταθμό, όμως το ξέχασε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου. Το μεσημέρι η μητέρα του βρέφους πήγε από τον βρεφονηπιακό σταθμό και εκεί πληροφορήθηκε ότι δεν είχε πάει. Επικοινώνησε με τον 37χρονο σύζυγό της για να μάθει τι είχε γίνει και τότε αποκαλύφθηκε η τραγωδία.

 Όπως μεταδίδει το artinos.gr όταν ο πατέρας, που ξέχασε το μωρό για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, μετά από 3 ώρες κατάλαβε την απουσία του παιδιού πήγε στο αυτοκίνητο και το βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του, δεμένο στο καρεκλάκι.

Το μωρό ήταν αναίσθητο και είχε αφρούς στο στόμα και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Άρτας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Για τα αίτια του θανάτου του βρέφους διατάχθηκε νεκροψία – νεκροτομή και μεταφέρθηκε στα Γιάννενα.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ