Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος φεύγει από την Μάνη

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού ο Φίλιππος φεύγει από την Μάνη.

Παρά τις αντιρρήσεις που έχει εξαρχής η σύζυγος του, ο Φίλιππος είναι αποφασισμένος να ξεμπερδεύει όσο πιο γρήγορα γίνεται με την στρατιωτική του θητεία, την οποία δεν έχει εκπληρώσει ακόμα. Μάλιστα έχουμε δει το ζευγάρι να τσακώνεται αρκετές φορές επειδή ο νεαρός έκοψε την αναβολή του.

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Η Γη Της Ελιάς”, ο Φίλιππος συνειδητοποιεί ότι πλησιάζει η ώρα που καλείται, να ντυθεί στο χακί και αρχίζει να ανησυχεί για την τύχη των πορτοκαλεώνων του.

Καθώς η Μαργαρίτα δεν είχε επιστρέψει στα επαγγελματικά της καθήκοντα και ακόμα δεν είναι έτοιμη να πάρει ξανά τη ζωή στα χέρια της. Ταυτόχρονα φοβάται που θα αφήσει μόνες την Βασιλική και την κόρη τους. Ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού my TV, οι δεύτερες σκέψεις που κάνει δεν κρατούν για πολύ και τελικά φεύγει από τη Μάνη και πηγαίνει να υπηρετήσει την πατρίδα.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της θητείας του, ο Φίλιππος κάνει και ένα νέο φίλο, ο οποίος πρόκειται να παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις και να είναι μια παρηγοριά για τον νεαρό Μανιάτη. Στο μεταξύ η φυγή του Φίλιππου, έχει γεμίσει φόβο την Βασιλική.

Η κοπέλα βιώνει δύσκολες ώρες και τρέμει μήπως κάτι κακό συμβεί σε κάποιο μέλος της οικογένειας τους, όσο είναι μόνη της. Η σκέψη της είναι συνεχώς στον σύζυγό της, που βρίσκεται μακριά της και προσπαθεί να επικοινωνεί μαζί του, όσο πιο συχνά γίνεται.

πηγή: daddy-cool.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ