Survivor: Ποιος αποχώρησε λίγο πριν την ένωση των ομάδων;

Η βραδιά της αποχώρησης έφτασε για αυτήν την εβδομάδα στο Survivor κι ένας από τους υποψήφιους προς αποχώρηση δεν συγκέντρωσε τις απαραίτητες ψήφους για να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο.

Οι παίκτες που διεκδίκησαν την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Νίκος Μπάρτζης κι ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Με την υποψηφιότητα των δύο τελευταίων ξέσπασε πόλεμος ανάμεσα στους παίκτες του Survivor. Ο Νίκος Μπάρτζης έχει απομονωθεί από τους υπόλοιπους και ψηφίστηκε λόγω της συμπεριφοράς του και των προσβολών που έχει πει κατά καιρούς για συμπαίκτες του.

Από την άλλη κι ο Γιώργος Ασημακόπουλος βρέθηκε στο στόχαστρο, καθώς κάνει παρέα με τον Μπάρτζη και δεν θέλει να συμβαδίσει με τις κινήσεις των υπολοίπων στο παιχνίδι. Μάλιστα χθες αποκάλυψε όσα του ανέφερε ο Σπύρος Μαρτίκας για τον Νίκο Μπάρτζη: «Αυτό που με τρέλανε είναι αυτό που έκανε ο Μαρτίκας. Μου είπε off camera δες την εικόνα σου, πως θα φανείς έξω και δεν πρέπει να κάνεις παρέα με τον Νίκο Μπάρτη on camera. Off μπορείς καμία φορά. Μου λέει ότι εκτίθεσαι. Χρησιμοποίησε έναν περίεργο όρο και τον είπε βλάχο. Τελικά ποιος είναι ο …

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ