“Γιορτή του Νότου Vol.2” -29 και 30 Απριλίου στην αρχή του πεζόδρομου της οδού Μπενάκη

Η Γιορτή του Νότου Vol. 2 είναι αφιερωμένη, πρώτα και κύρια, στα αδέσποτα πλασματάκια της περιοχής μας. Στόχος είναι μέσα από αυτήν να συγκεντρωθούν όσα περισσότερα χρήματα και αγάπη γίνεται, ώστε να βοηθηθούν ο Φιλοζωικός  Όμιλος Καλαμάτας, +ΒΙΩΝΩ, ο οποίος χρόνια τώρα φροντίζει χιλιάδες αδέσποτα κάθε είδους σε όλη την Μεσσηνία!


Επίσης η Γιορτή του Νότου είναι αφιερωμένη στους ηρωικούς αυτούς Ανθρώπους, τους εθελοντές, που φροντίζουν τα αδέσποτα ζώα καθημερινά, ξεπερνώντας τον εαυτό τους. Τέλος είναι αφιερωμένη σε όλους εμάς που έχουμε ανάγκη για προσφορά, αγάπη, συνύπαρξη, συνέργεια, ομορφιά, αλληλεγγύη, πράξη, καθαρότητα, αισιοδοξία, αλληλεπίδραση και ανταλλαγή ενέργειας. Ανάγκη για ζωή με λίγα λόγια!!!

Όλοι λοιπόν δίνουμε ραντεβού το Σάββατο 29/4 και ώρες 14:00-20:00 και την Κυριακή 30/4 και ώρες 11:00-23:00, στην Γιορτή του Νότου Vol. 2, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αρχή του πεζόδρομου της οδού Μπενάκη, δίπλα από την Υπαπαντή.

Δίνοντας δεύτερη ευκαιρία σε ρούχα και αντικείμενα δίνουμε μια ακόμα ευκαιρία στα αγαπημένα αυτά πλάσματα. Εκτός όμως από τα ρούχα και τα ιδιαίτερα αντικείμενα θα σας περιμένουν και άλλα υπέροχα πράγματα όπως Vegan food, face painting, χειροποίητες κατασκευές, χορός και πολλή μουσική! Χάρη στις προσφορές και τους εθελοντές η λίστα των πραγμάτων που θα συναντήσετε όλο και μεγαλώνει!

Η Γιορτή του Νότου Vol.2 είναι μια πρωτοβουλία του καταστήματος ‘Κουκουβαγιάκι’ καθώς και πολλών καλών φίλων οι οποίοι με μεγάλη χαρά και καλή διάθεση συνεργάζονται για την υλοποίησή της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ