Maestro: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν στους Παξούς – Δείτε εικόνες

Τα γυρίσματα της 2ης σεζόν του Maestro ξεκίνησαν σήμερα Τετάρτη (5.4.2023) στους Παξούς και οι συντελεστές της σειράς ανεβάζουν τις πρώτες εικόνες στα social media, κορυφώνοντας την αγωνία των τηλεθεατών και θαυμαστών της σειράς.

Η Χάρις Αλεξίου έκανε «ποδαρικό» στα social media με τις πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα της 2ης σεζόν του Maestro, με την αγαπημένη καλλιτέχνη να βρίσκεται πίσω από τις κάμερες και να γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Πρώτη μέρα γυρίσματος Maestro».

Ο Γιώργος Μπένος ανέβασε μια εικόνα στα social media, όπου φαίνεται να κρατάει την κλακέτα του σκηνοθέτη που γράφει “Maestro in Blue S2”, χρησιμοποιώντας τον τίτλο του Netflix. Στη λεζάντα της φωτογραφίας, ο ηθοποιός έγραψε: «3,2,1….action. Καλή μας αρχή!».

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανέβασε πριν λίγες ώρες μια δικιά του φωτογραφία, πριν από την αναχώρηση των συντελεστών για τους Παξούς και την έναρξη των γυρισμάτων, με τον ίδιο να τσεκάρει τις τελευταίες λεπτομέρειες στο σενάριο.

Στο Maestro πρωταγωνιστούν οι: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη και Γιώργος Μπινιάρης.

πηγή: newsit.gr



πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ