Eurovision 2023: Ο Victor Vernicos χορεύει πάνω στο τραπέζι – Πάμε να τραγουδήσουμε μέσα από την καρδιά μας

Η Eurovision 2023 πλησιάζει και ο Victor Vernicos μαζί με την ελληνική αποστολή γλέντησαν σε νυχτερινό κέντρο πριν την αναχώρηση για το Λίβερπουλ, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί ο φετινός διαγωνισμός.

Ο 16χρονος Victor Vernicos έχει ανέβει στο τραπέζι του νυχτερινού κέντρου στην Αθήνα και χορεύει το τραγούδι «What They Say» με την ελληνική σημαία στην πλάτη του. Με αυτό το τραγούδι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό.

«Μια βραδιά γεμάτη αγάπη και τραγούδι ήταν η χθεσινή στο Farewell party του Victor Vernicos, λίγες μέρες πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για το Liverpool. Σας ευχαριστούμε και υποσχόμαστε να κάνουμε την Ελλάδα μας περήφανη», αναφέρει στην ανάρτησή του ο λογαριασμός της ΕΡΤ για τη Eurovision.

Δείτε το βίντεο:

«Γυμνάζω τη φωνή μου και προετοιμάζομαι για τη μεγάλη βραδιά»

«Νιώθω τέλεια. Έτοιμος να δείξω τι μπορεί να κάνει η Ελλάδα», δήλωσε ο Victor Vernicos στην κάμερα της εκπομπής Γειά Σου του ΣΚΑΪ. Στην ερώτηση αν έχει ξεχωρίσει κάποιο τραγούδι, ο νεαρός τραγουδιστής απάντησε «το δικό μου,  μεροληπτώ γιατί το αγαπώ πολύ».

«Δεν με αγχώνει η συμμετοχή της Loreen», δήλωσε για τη φετινή συμμετοχή της Σουηδίας στη Eurovision και τόνισε μεταξύ άλλων ότι «δεν θεωρώ ότι πάμε σε διαγωνισμό αλλά ότι πάμε να τραγουδήσουμε μέσα από την καρδιά μας».

πηγή: newsit.gr



πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ