Aποτροπιασμό προκαλεί το βίντεο κακοποίησης ηλικιωμένων από τον γιο τους

Σοκάρουν οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας με έναν 50χρονο να κακοποιεί τους ηλικιωμένους γονείς του, εδώ και πολλά χρόνια, όπως καταγγέλλουν συγγενείς.

Σύμφωνα με βίντεο που δημοσίευσε η εκπομπή «LiveNews» στο Mega, o 50χρονος φαίνεται καθαρά να απειλεί, να βρίζει και να χτυπά τους γονείς του, ηλικίας κοντά στα 80 έτη, με τις εικόνες να προκαλούν αποτροπιασμό και να είναι ιδιαίτερα σκληρές.

Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ του Mega, ο 50χρονος γιος τρομοκρατεί κυριολεκτικά τους γονείς του μέσα στο σπίτι τους. Ο ξυλοδαρμός συνεχίζεται, με τον ίδιο να φωνάζει στη μητέρα του «σκάσε, σκάσε, σκάσε».

«Κάτσε κάτω και μη μιλάς. Εάν δεν ήμουν εδώ, θα τις έτρωγες από το πρωί» ακούγεται να λέει ο 50χρονος στη μητέρα του, με την εν διαστάσει σύζυγό του, η οποία κατάγεται από την Ουκρανία, να ακούγεται να σχολιάζει και να κατηγορεί το ηλικιωμένο ζευγάρι πως δεν βοήθησαν την οικογένειά της οικονομικά.

«Δέκα χρόνια διαρκεί. Ο γιος και η νύφη κατεβαίνουν στο διαμέρισμα του πατέρα τους, και με διάφορες προθέσεις, ενώ τους απειλούν, αρχίζουν και τους χτυπούν και σπάνε, και καταστρέφουν το σπίτι, ζητώντας λεφτά. Χθες και η νύφη κατέβηκε μόνη της, τους έδειρε, τους χτύπησε τόσο πολύ που κάλεσαν το νοσοκομείο» λέει συγγενής των ηλικιωμένων, περιγράφοντας τη φρίκη που ζούσαν.

Όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ, αιτία της συγκεκριμένης κακοποίησης είναι τα κοινόχρηστα της πολυκατοικίας, με τον 50χρονο να ζητάει λεφτά, απειλώντας τον 80χρονο πατέρα του, ο οποίος μάλιστα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Δύο ημέρες νωρίτερα, το ηλικιωμένο ζευγάρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ μετά από ξυλοδαρμό που υπέστη από τη νύφη τους, ενώ στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως ο γιος των ηλικιωμένων τούς έχει πάρει το ψυγείο για να μην τρώνε, τους έχει πάρει τα τηλέφωνα για να μην επικοινωνούν και τους έχει σπάσει την πόρτα για να μπορεί να πηγαινοέρχεται.

Δείτε το ρεπορτάζ από το Mega και την εκπομπή LiveNews

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ