Χάρης Βαφειάς: Θα τον δούμε στην επόμενη σεζόν του Dragons' Den;

Με αφορμή το Dragons’ Den και τον επερχόμενο δεύτερο του κύκλο παραχώρησε ο Χάρης Βαφειάς συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Ρούτα στο OPEN. Μέσα σε όλα, ο γνωστός επιχειρηματίας μίλησε για την τηλεοπτική του εμπειρία μέχρι σήμερα ενώ εξέφρασε διάθεση να συνεχίσει στο ίδιο team του χρόνου με το πρότζεκτ επενδύσεων του ΑΝΤ1.

Ειδικότερα, ο Χάρης Βαφειάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ακού ότι το Dragons’ Den πάει καλά, έχει έναν αέρα φιλανθρωπικό μιας και βοηθάμε νέες ελληνικές επιχειρήσεις σε μια δύσκολη εποχή. Η τηλεοπτική έκθεση δεν με άγχωσε πάρα πολύ, το έχω ξανακάνει με το επαγγελματικό μου καπέλο. Είμαι ο εαυτός μου, δεν παίζω κάποιο ρόλο, ακούω και θετικά και αρνητικά αλλά ευτυχώς δεν είμαι ο πιο σκληρός κριτής».

«Τα νούμερα τηλεθέασης δεν τα παρακολουθώ καθόλου αλλά μου τα λέει ο Σάκης Τανιμανίδης. Ακούω πως είναι καλύτερα από αυτά που περιμέναμε» πρόσθεσε, ακόμα, ο Χάρης Βαφειάς στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN.

«Το Dragons’ Den θα συνεχίσει και του χρόνου για δεύτερη σεζόν, θα είστε εσείς;» ρώτησε ο ρεπόρτερ της εκπομπής για να λάβεις την εξής απόκριση. «Λέτε να με απέλυσαν και να μην το ξέρω; Θα φανεί στο πρώτο διαφημιστικό. Άμα με δείτε μέσα, μάλλον θα είμαι. Σε εμάς είπαν ότι θα γίνει και νούμερο 2 χωρίς να έχει συζητηθεί κάτι άλλο. Δεν περίμενα να μου αρέσει τόσο πολύ οπότε, ναι μακάρι να είμαι και του χρόνου».

Πηγή: zappit.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ