Το σημάδι στο λαιμό του Πούτιν φουντώνει ξανά τις φήμες για την υγεία του

Αρχικά ήταν μια αίσθηση κόπωσης, μετά ένα τρέμουλο και τώρα ένα σημάδι στο λαιμό. Η εμφάνιση του Βλαντίμιρ Πούτιν τροφοδοτεί συχνά τις φήμες για την υγεία του Ρώσου προέδρου.’

Ετσι κατά καιρούς έχουν προκύψει διάφορες θεωρίες, όπως ότι πάσχει από τη νόσο Πάρκινσον, από καρκίνο ή και από τα δύο. Πάντως το Κρεμλίνο έχει επανειλημμένα διαψεύσει τις φήμες, υποστηρίζοντας ότι είναι καλά στην υγεία του.

Τις τελευταίες φήμες άναψε η παρουσία του Πούτιν στον Καθεδρικό Ναό του Χριστού Σωτήρος, στη Μόσχα, για την πασχαλινή λειτουργία. Μετά την επίσκεψή του στο ναό, διέρρευσε μία φωτογραφία του στην οποία διακρίνεται να έχει ένα σημάδι στο λαιμό.

Το ουκρανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Dialog ανέφερε πώς η φωτογραφία που τραβήχτηκε από το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Tass δείνχει «ένα περίεργο σημάδι» στο λαιμό του, «που μοιάζει με μεγάλη ουλή».

Στις φήμες αναφέρθηκε και ο Ουκρανός πολιτικός Ολέκσι Γκοντσαρένκο, με βίντεό του στο YouTube. Σύμφωνα με τον ίδιο, η επίσκεψη του Πούτιν στην πασχαλινή λειτουργία στη Μόσχα φούντωσε τις συζητήσεις για την υγεία του. «Δεν φαινόταν πολύ καλά στην εκκλησία. Η κίνησή του γινόταν με δυσκολία. Και στις φωτογραφίες, μια ουλή φαίνεται καθαρά στο λαιμό του», είπε ο Γκοντσαρένκο μιλώντας στα ρωσικά. «Το πιο πιθανό είναι να έχει υποβληθεί σε κάποιου είδους ιατρική πράξη», ανέφερε προχωρώντας στην εκτίμηση ότι ίσως να πρόκειται για κάποιο είδος τεχνητού αερισμού των πνευμόνων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ερευνητικό πρακτορείο Proekt ανέφερε πέρυσι ότι με βάση τα ταξιδιωτικά έγγραφα που είχαν διαρρεύσει, ο Ρώσος πρόεδρος έπασχε από καρκίνο του θυρεοειδούς ή κάποια άλλη ασθένεια.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ