Σύρος: Τροχαίο με μηχανή – Νεκρός ο συνεπιβάτης, τραυματίστηκε ο οδηγός

Το τροχαίο δυστύχημα στοίχισε τη ζωή σε ένα άτομο με ακόμη να δίνει μάχη για τη ζωή του. Η Σύρος στο επίκεντρο για τη νέα τραγωδία στην άσφαλτο του νησιού

Η σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτου με μηχανή είχε σαν τραγικό απολογισμό ένα νεκρό και έναν τραυματία. Το τροχαίο σημειώθηκε σε διασταύρωση του νησιού και πολύ γρήγορα έφτασαν στο σημείο ασθενοφόρα. Δυστυχώς οι γιατροί δεν κατάφεραν να κρατήσουν στη ζωή τον συνεπιβάτη της μηχανής. Η Σύρος παρακολουθεί προβληματισμένη τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στους δρόμους, με τα τροχαία να αυξάνοται και τη μαύρη λίστα των θυμάτων να μεγαλώνει διαρκώς.

Θανατηφόρο το τροχαίο που σημειώθηκε στη Σύρο, με σύγκρουση μηχανής και αυτοκινήτου στη διασταύρωση Αζολίμνου (επί της επαρχιακής οδού στο Μάννα), ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων στις ασφάλτους των Κυκλάδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24 o συνεπιβάτης του δικύκλου, αν και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο της Σύρου αμέμσως μετά το τροχαίο, τελικά άφησε την τελευταία του πνοή λόγω των πολύ σοβαρών τραυμάτων, βυθίζοντας στο πένθος το νησί της Σύρου.

Από τη σύγκρουση μηχανής και αυτοκινήτου τραυματίστηκε και ο οδηγός του δικύκλου, χωρίς να διατρέχει κάποιο σοβαρό κίνδυνο.

Πηγή: newsit.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ