Σασμός 11/4: Το συγκινητικό δώρο του Αστέρη στην Αργυρώ

Μεγάλη Τρίτη και ένα ακόμη συγκλονιστικό επεισόδιο της αγαπημένης σειράς Σασμός έρχεται στους δέκτες μας στις 21:00. Ο Αστέρης και η Αργυρώ, όπως και το υπόλοιπο καστ, δίνουν εξαιρετικές ερμηνείες και η πλοκή μας αφήνει καθηλωμένους κάθε βράδι. Η σειρά βρίσκεται σε μια ιδιαίτερη καμπή και λίγο πριν το Πάσχα θα μας αποχαιρετήσει με υποσχέσεις για μια εξίσου εντυπωσιακή συνέχεια.

Σασμός 11/4: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο;

Τη στιγμή που ο Λευτέρης είναι σίγουρος πως όλα τελείωσαν, εμφανίζεται κάποιος ξαφνικά για να αναστρέψει την κατάσταση. Όσο η Βασιλική με τον Μαθιό αναθερμαίνουν τη σχέση τους, ο Αστέρης κάνει ένα δώρο στην Αργυρώ που τη συγκινεί πολύ. Ο Βαγγέλης ετοιμάζεται να φέρει εις πέρας μια αποστολή για λογαριασμό του Ευθύμη και η Μαρίνα προσπαθεί να καταλάβει τι παραμιλάει ο Αντώνης στον ύπνο του.
Ηθοποιοί: Μιχάλης Αλικάκος, Γιώργος Αμούτζας, Δημήτρης Γεωργαλάς, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Πάνος Γκόγκος, Αλέξανδρος Δαβιλάς, Μαρία Δασκαλάκη, Ευφημία Καλογιάννη, Σταύρος Καραγιάννης, Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Εριέτα Μανούρη, Στάθης Μαντζώρος, Δανάη Παππά, Σπύρος Σαραφιανός, Μάνος Τσαγκαράκης, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στρατής Χατζησταματίου.

Σενάριο Β. Χ. Σπηλιόπουλου, σκηνοθεσία Κώστα Κωστόπουλου

Πηγή: tromaktiko.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ