Σασμός: Τα πράγματα παίρνουν έναν δρόμο χωρίς επιστροφή – Τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Σασμός” θα είναι καταιγιστικές αφού τα πράγματα παίρνουν έναν δρόμο χωρίς επιστροφή.

Δυστυχώς τα νέα δεν είναι καλά…

Ο Ευθύμης καταρρέει ολοένα και περισσότερο που βλέπει γύρω του άλλους να εξαφανίζονται, ενώ οι προσπάθειες της Στέλλας να τον κάνει να της ανοιχτεί αποδεικνύονται μάταιες. Ο Αστέρης παραμένει μπερδεμένος αναφορικά με την σχέση του, με την Αργυρώ. Η Καλλιόπη κάνει ένα  μοιραίο λάθος απέναντί στον Παύλο, γεγονός που εξοργίζει τον Μαθιό. “Βρουλάκη έμαθα ποιανού είναι το όπλο, μα αν στο πω, θέλω να μου ορκιστείς πως το μυστικό αυτό θα το πάρεις μαζί σου”. Εκείνος της το υπόσχεται, ενώ η περιέργεια να μάθει τον κατατρώει.

“Ο ανιψιός μου ο Νικολής ήταν. Μου το ‘πε ψες ότι βγήκε στο βουνό για κυνήγι, κάθισε κάπου να ξαποστάσει και τα νερά της βροχής παρέσυραν το όπλο που είχε αφήσει εκεί δα, δίπλα του. Μικρό κοπέλι είναι. Να τον συμπαθάς αλλά φαίνεται πως δεν έχει μυαλό στην κεφαλή του, για να παρατήσει το όπλο του στη γη”, του λέει και ο Παύλος προσπαθεί να σκεφτεί αν κρύβει κάποιο ψέμα η αποκάλυψη της.

Μια απρόσμενη άφιξη στο ξενοδοχείο πανικοβάλει την Αργυρώ και την Βασιλική, ενώ ο χειρότερος φόβος του Μαθιού σχετικά με το όπλο βγαίνει αληθινός. Ο δρόμος προς την αλήθεια έχει ανοίξει και τα πράγματα μοιάζουν να παίρνουν ένα δρόμο χωρίς επιστροφή. Όσο οι γυναίκες στην καντίνα ετοιμάζουν γλέντι για τον Αντώνη, ο Βαγγέλης παλεύει να τονώσει το ηθικό του αφεντικού του.

“Βαγγέλη τους έχασα όλους. Όλοι φεύγουν από δίπλα μου, μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση πως ήρθε το τέλος μου”, του δηλώνει Ευθύμης. Ο Μαθιός προσπαθεί να αποσπάσει την προσοχή του Νικηφόρου για να μην αποκαλυφθεί το μυστικό του Αστέρη και η Βασιλική έχει μια συνάντηση στο ξενοδοχείο που την αναστατώνει. Κι ενώ όλα πάνε καλά με το Λευτέρη και την Θοδώρα, συμβαίνει κάτι που την γεμίζει πάλι αμφιβολίες.

Τη στιγμή που Αστέρης περνάει όμορφες στιγμές με τον Πετράκη η  εμφάνιση ενός προσώπου θα κόψει απότομα την χαρά του. Ο Ευθύμης καταρρακωμένος από τις προδοσίες των φίλων του, θα έχει μια επίσκεψη που θα απαλύνει για λίγο τον πόνο του.

πηγή: daddycool.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ