Ρούλα Πισπιρίγκου: Μήνυση Κούγια κατά Καρατζά – Εντάσεις στη δίκη

Με μεγάλη ένταση συνεχίστηκε και σήμερα η δίκη για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας με κατηγορουμένη τη μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ένταση & διακοπές

Ο συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορουμένης μητέρας, Αλέξης Κούγιας, μήνυσε την καρδιολόγο του Καραμανδάνειου νοσοκομείου, Αγγελική Καρατζά, η οποία είχε εξετάσει το παιδί 10 ημέρες πριν υποστεί ανακοπή και δεν είχε διαπιστώσει, όπως λέει, κάποιο πρόβλημα στην καρδιά.

Καρατζά: Με πήραν τηλέφωνο την Πέμπτη που έγινε η εισαγωγή. Την Παρασκευή με ξαναπήραν τηλέφωνο και τους είπα ότι το παιδί το είδα πριν από μερικές ημέρες, δεν έχει καρδιοπάθεια αυτό το παιδί.

Κούγιας: Σε αυτό το σημείο υποβάλω μήνυση στην κυρία μάρτυρα για ψευδή κατάθεση και για ψευδή καταμήνυση γιατί θέλει να αποπροσανατολίσει την υπόθεση. Φωτογραφίζοντας την εντολέα μου ότι είναι η δράστης μίας ανθρωποκτονίας.

Ο Αλέξης Κούγιας υποστηρίζει ότι οι γιατροί υποτίμησαν τα συμπτώματα που παρουσιάστηκαν πριν τη μοιραία κρίση, με τη μάρτυρα να επιμένει ότι όλες οι εξετάσεις του παιδιού ήταν φυσιολογικές.

Καρατζά: Η κλινική εικόνα με την οποία μπήκε η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο δεν έδειχνε καρδιολογικό νόσημα.

Κούγιας:  Γιατί σας πήραν τηλέφωνο; Ήξεραν ότι έχετε εξετάσει το παιδί ή σας είπαν να πάτε εκεί να εξετάσετε το παιδί;

Καρατζά: Στις 8 με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν με τι συμπτώματα μπήκε.

Κούγιας: Σας παίρνουν λοιπόν τηλέφωνο και τι σας λένε;

Καρατζά: Να σας πάρω τηλέφωνο αύριο να κλείσουμε ένα ραντεβού. Παίρνω την άλλη μέρα το πρωί και τους λέω: «Ρε παιδιά το είδα πριν από 10 ημέρες και δεν έχει τίποτα».

Η εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης θα συνεχιστεί αύριο.

πηγή: MEGA TV

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ