Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Αποχωρεί η Ελένη Κοκκίδου – Οι πιθανές αντικαταστάτριες

Όπως είναι γνωστό και έχει παραδεχθεί και η ίδια η Ελένη Κοκκίδου δεν θα συνεχίσει τη νέα σεζόν στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Ποια θα πάρει τη θέση της Ελένης Κοκκίδου; Η Χρυσούλα Διαβάτη ή η Μίρκα Παπακωνσταντίνου; Ποια θα πάει δίπλα στον Μηνά τώρα που αποχωρεί η Βουλίτσα;

Ως γνωστόν, εκτός «Μουρμούρας» θα είναι στην 11η σεζόν της σειράς η Ελένη Κοκκίδου, η οποία αποφάσισε να αποχωρήσει από το επιτυχημένο σίριαλ του Alpha, για να επικεντρωθεί στο θέατρο. Η ίδια έχει πει ότι αυτός ο ρόλος της Βουλίτσας δεν έχει κάτι άλλο να της δώσει υποκριτικά και έχει ολοκληρωθεί μέσα της.

Κάποια δημοσιεύματα ανέφεραν αρχικά ότι η «Βούλα» θα πάρει διαζύγιο από τον Μηνά, αν και στην τρίτη ηλικία και θα επιστρέφει μέσα από τα όνειρα του συζύγου της. Η Βουλίτσα θέλει το υπόλοιπο της ζωής της να το ζήσει για εκείνη και να το χαρεί ελεύθερα, κάνοντας ταξίδια που την ικανοποιούν, και έτσι θα λήξει αισιόδοξα η συμμετοχή της στην κωμική σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Αυτή τη στιγμή, όπως λέγεται, οι σεναριογράφοι είναι στην αναζήτηση μιας μεγάλης πρωταγωνίστριας του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και του θεάτρου, προκειμένου να γίνει η νέα σύντροφος του Μηνά.

Όλα κι όλα. Ο Μηνάς δεν πρόκειται να μείνει μόνος του, θα έχει κάποια δίπλα του, η οποία στην αρχή θα εμφανιστεί ως φίλη που θα έρχεται να του κάνει παρέα στο σπίτι και μετά θα μπει και στην καρδιά του και στην αγκαλιά του. Στο τραπέζι έχουν πέσει τα ονόματα της Χρυσούλας Διαβάτη και της Μίρκας Παπακωνσταντίνου.

Ακόμα πάντως δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση και μπορεί να δούμε και εκπλήξεις, όπως ονόματα θεατρικών ηθοποιών που δεν έχουν κάνει τηλεόραση αλλά έχουν σημαντική πορεία στις θεατρικές σκηνές. Κάτι που είναι καινούργιο για τους τηλεθεατές, είναι πάντα θελκτικό.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ