Μαύρο Ρόδο – spoiler: Η Θεοδότη γέννησε και μετά έγινε αιτία να σκοτωθούν όλοι οι δικοί της

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν σεισμό καθώς αποκαλύπτεται η ιστορία της Θεοδότης που γέννησε τα παιδιά και μετά έγινε αιτία να σκοτωθούν όλοι οι δικοί της.

H  Θεοδότη μιλάει στην Ελισάβετ για την δική της ιστορία που την οδήγησε στο μοναστήρι. «Θα σου διηγηθώ το παρελθόν μου, γιατί όσο περισσότερο φοβηθείς τόσο πιο καλά θα προφυλαχθείς. Ας ακούσεις λοιπόν την ιστορία μου και τι έπαθα από τον έρωτα, μπας και βοηθηθείς», λέει και η Ελισάβετ την κοιτάζει τρομαγμένη.

«Έφερα στον κόσμο με παρένθετο τρόπο τα παιδιά της αδερφής μου γιατί η ίδια δεν μπορούσε. Αγάπησα τον γαμπρό μου. Με αγάπησε κι αυτός. Το πνίξαμε αλλά όχι για πολύ…Τα δίδυμα μεγάλωναν… Είχαν φτάσει τα 5. Γύρισαν ευτυχισμένοι από τις καλοκαιρινές διακοπές στην Καρδαμύλη και τότε η αδερφή μου βρήκε ένα μήνυμα στο κινητό του. Ένα μήνυμα που του έλεγα πόσο μου λείπει.

Και με πήρε αμέσως  ουρλιάζοντας αν είναι αλήθεια αυτό που βλέπει…Από το κακό που γινότανε μέσα στο αμάξι, πέσανε πάνω σε φορτηγό. Δεν έμεινε τίποτα. Κανένας…», της διηγείται και η νεαρή συγκλονίζεται.

Αυτός λοιπόν είναι ο λόγος που η Θεοδότη οδηγήθηκε στο μοναστήρι. Η Ελισάβετ που ακούει την ιστορία της συγκλoνίζεται. «Εσύ, ακόμα κι αν έπεσες σε αμαρτία, πρόλαβες και γύρισες, μετάνιωσες…δεν έγινες αιτία τέτοιου κακού όπως εγώ», της λέει και η Ελισάβετ την αγκαλιάζει.

Η Ελισάβετ με όσα ακούει ρωτάει: “Άρα ο έρωτας φέρνει μόνο πόνο έτσι δεν είναι;” . Η Θεοδότη όμως της επισημαίνει: “Στη δική μου περίπτωση έφερε πόνο δεν είναι όμως όλες οι περιπτώσεις ίδιες να κοιτάξει να ακολουθήσεις την καρδιά σου ξέρει αυτή που θα σε οδηγήσει”.

πηγή: daddy-cool.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ