Ιωάννα Τούνη: Τράκαρε με το αμάξι του Δημήτρη Αλεξάνδρου στο κέντρο της Αθήνας

Η Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram τον λόγο για τον οποίο ήταν εξαφανισμένη από τα social media το μεσημέρι της Τετάρτης 26/4.

Η γνωστή influencer κι επιχειρηματίας είπε ότι έζησε μία μικρή περιπέτεια στο κέντρο της Αθήνας, όταν οδηγούσε το αμάξι του Δημήτρη Αλεξάνδρου και έπεσε πάνω σε ένα άλλο, με την ευθύνη να την έχει η ίδια.

Η Ιωάννα Τούνη ακούγεται να λέει στο τελευταίο της story στο Instagram: «Τελευταίο story πριν από έξι ώρες. Καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Σήμερα δεν είχα γυμναστήριο, αλλά φουλ δουλειές και ραντεβού από το πρωί στο Κολωνάκι. Τα έκανα σαλάτα, πήγα να μπω σε ένα πάρκινγκ, πήρα μαζί κι ένα άλλο αμάξι. Δεν έγινε τίποτα σοβαρό, ίσα ίσα να τρέχουμε με ασφαλιστικές και τέτοια. Όλα καλά, ο Δημήτρης δεν με έβρισε. Όλως παραδόξως ούτε ο άνθρωπος με το άλλο αμάξι δεν με έβρισε. Δεν ξέρω… Σούπερ, όλα καλά. Τα λύσαμε! Απλά αυτό».

Να θυμίσουμε ότι η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έγιναν γονείς για πρώτη φορά πριν τέσσερις μήνες, όταν ήρθε στη ζωή ο γιος τους.

Ωστόσο, το ζευγάρι συνεχίζει να ταξιδεύει και να κάνει ευχάριστα πράγματα, έχοντας πάντα μαζί του τον μπέμπη! Έτσι, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου όχι μόνο ταξίδεψαν οικογενειακώς στο Κάιρο, αλλά και στην Πάρο, όπου πέρασαν τις άγιες μέρες του Πάσχα.

Όπως αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη, δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην Ανάσταση καθώς η φασαρία ίσως να μην έκανε καλό στον 4 μηνών γιο τους: «Σκεφτήκαμε ότι θα έχει κροτίδες και δεν θα είναι πολύ καλό για τον μικρό, οπότε είπαμε καλύτερα να μείνουμε μέσα, να κάνουμε αγκαλίτσες και του χρόνου θα είναι πάλι Ανάσταση».

πηγή: govastileto.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ