Δίκη Άλκη Καμπανού: Η ιατροδικαστής καταγγέλνει ότι δέχεται απειλές για τη ζωή της μετά την κατάθεσή της

Η ιατροδικαστής – τεχνική σύμβουλος Αικατερίνη Αποστολίδου, που κατέθεσε χθες σχετικά με τη νεκροψία-νεκροτομή του Άλκη, κατήγγειλε πως δέχεται απειλές, από χθες βράδυ. Δεχόταν απειλητικά τηλεφωνήματα από αγνώστους, ενώ ανάλογα μηνύματα με υβριστικά σχόλια εις βάρος της αναρτήθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η κ. Αποστολιδου σήμερα το πρωί έκανε σχετική αναφορά στην Αστυνομία και στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, εκφράζοντας φόβους για τη ζωή της, αλλά και για τα μέλη της οικογένειάς της αναφέρει το grtimes.

Η ιατροδικαστής, ως τεχνική σύμβουλος του δεύτερου κατηγορουμένου, εξέφρασε την άποψή της για τις τραυματικές κακώσεις που έφεραν ο Άλκης και οι δύο τραυματίες. Διαφώνησε με τα ευρήματα των ιατροδικαστικών εκθέσεων που υπέγραψε η ιατροδικαστής Λήδα Κοβάτση, η οποία ορίστηκε από την Αστυνομία. Συγκεκριμένα, κατά τη χθεσινή (4/4) ακροαματική διαδικασία, στο στάδιο της εξέτασης μαρτύρων, η τεχνική σύμβουλος επισήμανε ότι: «Αν δεν είχαμε το πλήγμα στη μηριαία αρτηρία το πιθανότερο είναι ότι θα ζούσε. Αιτία θανάτου είναι η αιμορραγική καταπληξία». Η κ. Κοβάτση έκρινε ότι ο 19χρονος Άλκης απεβίωσε λόγω συνδυασμού τραυμάτων από χτυπήματα στο κεφάλι και την τρώση της μηριαίας αρτηρίας.

Πηγή: newsbeast.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ