Αρναούτογλου: Θα τα ξαναπούμε με τον Λιάγκα – Δεν έχουμε καμία απέχθεια

 Δεν υπάρχει κάτι επί προσωπικού, συναντιόμαστε πολλές φορές στον διάδρομο και μιλάμε και σχολιάζουμε την επικαιρότητα. Δεν είμαστε οι άνθρωποι που κολλήσαμε και νιώσαμε ποτέ την ανάγκη να κάνουμε ο ένας παρέα με τον άλλον, ενώ προσωπικά δεν έχουμε κάποια απέχθεια…

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην κάμερα του «Καλύτερα Δε Γίνεται» και στον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα κι αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Ant1, στα νούμερα τηλεθέασης του «The 2night Show» και στις σχέσεις του με τον Γιώργο Λιάγκα.

 «Εμένα το συμβόλαιό μου τελειώνει του χρόνου. Έχω μια ακόμα χρονιά στον ΑΝΤ1 κι ήταν τριετές το συμβόλαιο. Πρώτα ο Θεός τελειώνει του χρόνου τον Ιούνιο, άρα δεν έχω να κάνω κάποια συζήτηση για κάποια αλλαγή του συμβολαίου… Το The 2night είναι τρία επεισόδια με τρεις καλεσμένους την ημέρα και θέλει 9 καλεσμένους την εβδομάδα. Είναι πολύ δύσκολη εκπομπή. Πιστεύω ότι το Survivor πρέπει να στοιχίζει 200.000 ευρώ και το The 2night πρέπει να κάνει 15.000 το επεισόδιο κι αν.

Πάρα πολλές φορές είμαστε 5-6% διαφορά από το Survivor, άλλες φορές περισσότερο κι άλλες πάρα πολύ κοντά κι αυτό μόνο χαρά και τιμή είναι, γιατί τον άλλον τον τρόπο να φύγω από αυτήν την ώρα και να πάω αλλού τον ξέρω. Τον έχουν ανοίξει άλλοι αυτόν τον δρόμο του να ξεφεύγουν και να μην έχουν απέναντι αυτά τα μεγαθήρια. Αυτό δεν με ενδιαφέρει. Καλύτερα απέναντι από τα μεγαθήρια κι αυτό που το κάνω να το κάνω με αγάπη, παρά να ξεφεύγω για να το παίζω ο πολύ πετυχημένος παρουσιαστής, αλλά όχι στις πολύ επικίνδυνες ζώνες» δήλωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. 

 Θα είναι καλεσμένος ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του; «Με τον Γιώργο Λιάγκα ξεκίνησε αυτή η ιστορία και θα ξαναέρθει κάποια στιγμή που θα τα ξαναπούμε. Δεν υπάρχει κάτι επί προσωπικού, συναντιόμαστε πολλές φορές στον διάδρομο και μιλάμε και σχολιάζουμε την επικαιρότητα. Δεν είμαστε οι άνθρωποι που κολλήσαμε και νιώσαμε ποτέ την ανάγκη να κάνουμε ο ένας παρέα με τον άλλον, ενώ προσωπικά δεν έχουμε κάποια απέχθεια. Δεν έχει κάνει κακό ο ένας στον άλλον.

Διαφέρουμε στην λογική σε κάποια τηλεοπτικά πράγματα. Αυτή η διαφορετικότητα μας φέρνει πολλές φορές σε διάθεση ότι δεν θα το έκανα έτσι, αλλά αλλιώς. Κατά τα άλλα θα μπορούσε να υπάρξει άνετα μία συνέντευξη είτε από εμένα είτε από εκείνον» κατέληξε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ